Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość muzyczna kochanka

Znacie tytuły wolnych ślicznych piosenek??????

Polecane posty

Gość Zileik
gosia andrzejewicz,

Gość agnes21
Green Day - Wake me up when September ends Rihanna - Unfaithful Avril Lavigne - I'm with you Avril Lavigne - Slipped away Duncan Sheik - Half-life Christina Aguilera - Hurt Evanescence - Missing Evanescence - My immortal Sarah Connor - Skin on skin Republika - Zapytaj czy Cię kocham Anastacia - Heavy on my heart Celine Dion - Goodbye's (the saddest word) Daniel Powter - Love you lately Royksopp - What else is there? Bon Jovi - Always Robbie Williams - Angels

Gość ....KASIA22
REDNEX "HOLD ME FOR A WHILE"

Gość toriamos
tori amos jest cudowna

prosze bardzo:) Verba- czerwone niebo Brodka- miał być ślub Christina Aguilera- Hurt Evanescence- lithium Nelly Furtado- say it right, all good things Beyonce-listen

Gość __ kocham Cie.
Avril Lavigne - Innocence

Gość macy gray
i try

Gość aasiulka3
within temptation - our farewell śliczna POLECAM!! :-)

Gość Paolkaa
NAjśliczniejza wolna pioseneczka to RIHANNA-CRy Mówię Ci sciągnij koniecznie ali wczesniej mozesz posłuchac na wrzucie dosłownie bosssskkaaa ;*

Gość *Music*Baby*Boy
Ja wam dam to co mnie sie podoba ;) verbra - nie ma ciebie

Gość *Music*Baby*Boy
Ja wam dam to co mnie sie podoba ;) verbra - nie ma ciebie 2Pac - In The Air Tonight - z philem colinsem - Boska :* Aerosmith - I Dont Wanna Miss a Thing.mp3 alexi murdoch - orange sky.mp3 - to jest piosenka z Prison Break'a :) boska :* andru donalds - dream on.mp3 wykonawcy nie znam , sam nie mam go zapisanego, ale piosenka nosi tytuł - JEST BOSKA !!!!!! jak jej słucham to mnie ciarki przechodzą taka jest cudowna :* andru donalds & eugenia vlasova - wind of hope.mp3 Andrzej Piaseczny _ Aisza.mp3 Anita LIpnicka _ Ostatni List.mp3 Boney M - Wszystkie :D Bryan Adams - Everything I Do I Do It For You.mp3 Bryan Adams - Please Forgive Me.mp3 cascada - truly madly deeply.mp3

Gość *Music*Baby*Boy
Ja wam dam to co mnie sie podoba ;) verbra - nie ma ciebie 2Pac - In The Air Tonight - z philem colinsem - Boska :* Aerosmith - I Dont Wanna Miss a Thing.mp3 alexi murdoch - orange sky.mp3 - to jest piosenka z Prison Break'a :) boska :* andru donalds - dream on.mp3 wykonawcy nie znam , sam nie mam go zapisanego, ale piosenka nosi tytuł - JEST BOSKA !!!!!! jak jej słucham to mnie ciarki przechodzą taka jest cudowna :* andru donalds & eugenia vlasova - wind of hope.mp3 Andrzej Piaseczny _ Aisza.mp3 Anita LIpnicka _ Ostatni List.mp3 Boney M - Wszystkie :D Bryan Adams - Everything I Do I Do It For You.mp3 Bryan Adams - Please Forgive Me.mp3 cascada - truly madly deeply.mp3 - BOSKA :* Chris DeBurgh - A Spaceman Came Travelling.mp3 Chris DeBurgh - Lady In Red.mp3 enrique iglesias - do you know.mp3 - BOSKA:* farba - chce tu zostac.mp3 Farba - Zagubiony Książę.mp3 Farba - Znów Mi Się Śnisz.mp3 farba sumptuastic- kocham cie.mp3 Gwen Stefani - 4 in the morning.mp3 gym class heroes - take a look at my girlfriend.mp3 Haddaway _ What Is Love.mp3 Hammerfall _ Always Will Be.mp3 jojo - too little, too late69.mp3 kevin little - turn me on.mp3 kevin lyttle - home for carnival.mp3 kevin lyttle - tempted to touch.mp3 kombi - black & white.mp3 lee ryan - turn your car around.mp3 Lemar _ Time To Grow.mp3 LightHouse Family _ High.mp3 Modern Talking - WSZYSTKIE kocham muhabbet-schau hin.mp3 nelly furtado - say it right.mp3 nick lachey - i can't hate you anymore.mp3 pwrd_-_zawrót_głowy.mp3 Simple Plan - Untitled.mp3 stachursky - z każdym twym oddechem.mp3 sumptuastic-dla_ciebie.mp3 Suzane Vega - Luka.mp3 within temptation - ice queen.mp3 within temptation - memories.mp3 within temptation - angels.mp3 avril_lavigne-when_youre_gone(3).mp3 wiem ze troche duzo i troche nasmiecone , ale wszystkie co dałem naprawde będą się podobać :* Buśki :)

Gość SellMeCandy
"muzyczka kochana" - zalozycielka postu- sluchasz samej komerycyjnej muzy z typu "techa z radia eska" ;/zal

Gość banditos
muzyczna kochanka jeżeli lubisz wolne kawałki to polecam polski duet Universe.Naprwdę zajefajne.A tak a propos czy ktoś ich pamięta.

Gość Konja
Elvis Presley - I Cant Help Falling In Love With You - kocham tą piosenkę :) Elvis Presley - Love Me Tender Righteous Brothers - Unchained Melody - świetne!!! Gorąco polecam :D The Beatels - Let It Be dzem - Tylko Ja I Ty - też dobre :) -------- a na doła polecam piosenki: 3DoorsDown-HereWithoutYou HEY-Bylabym Hey - Mimo wszystko a w sumie nie polecam tych na dola, bo później robią się głębsze ;) pozdrawiam :)

Gość MajSensejszyn
Timbaland - Apologize ;) pięękna x.! :P

Jessica Simpson - I Wanna Love You Forever Tina Arena - Never Tina Turner - I Don\'t Wanna Lose You Mandy Moore - Cry New Radicals - Someday We\'ll Know :)

Gość anusiaczek
melissa-elle Rihanna - Cry Rihana - Unfaithful Virgin & Doda - Nie zawiedz mnie Virgin Doda - To Ty Symphonic Farba _ Afirmacja - Bezsenne noce 04 - Ania Dąbrowska - Charlie,Charlie 06_katie_melua_-_spiders_web andrzej cierniewski - jedna mała łza Anita Lipnicka - Rzeka Ania_Szarmach-Obejmij_Mnie Britney Spears - Someday (I Will Understand) Bryan Adams - Everything I Do C-block - We believe Christina Aguilera - I Turn To You Christina Aquilera - Hurt Edyta Bartosiewicz - Zatańcz ze mną El Canto del loco - Puede ser Elliott Yamin - ill Wait For You Evanescence - My Immortal James Blunt - Goodbye My Lover James Blunt - Wisemen James Blunt - You're Beautifull Jessica Simpson and Nick Lachey - Where You Are Kelly Clarkson - A Moment Like This Kelly Clarkson - Because Of You Lea feat. Soprano - Derničre chance maciej silski - poki jestes Mandy Moore - Only Hope Mariah Carey- I can't live Nelly Furtado - Try No name - Zapomniałam(2) Ocean-To Wszystko Czego Chcesz Rednex - Hold Me For A While Rh+ - Nadzieja rednex - Wish You Were Here Rh+ Zdrada Sarah Conor feat. Naturals - Just One Last Dance Shakira - 03 - Illegal Spice Girls - Viva Forever Tatu-gomenesai timberland_16-timbaland-apologize universe - W Taka Cisze urszula - obudz we mnie wenus US5 - Come back to me baby(2) Who I am-Blog27 wilki - son of the blue sky Zurom - Świat Idzie Do Przodu(1) Doda - KsIąŻe Gween SteRyszard Rynkowski - Szczęśliwej Drogi Już Czas fani - 4 In The Morning urszula - On Kocha Ja Nie Mnie patrycja markowska- swiat sie pomylił NO TO CHYBA WSZYSTKO:)) MAM NADZIEJE ZE SIE WAM SPODOBA... MIŁEGO SŁUCHANIA:)

Gość Milenuśka
Poprostu Sławek Uniatowski - Kocham Cię Przy tym naprawę mogłam zastanowić się nad tym co dalej Polecam ja dla osób mających złamane serduszko :(

Gość Zajinczka
czerwone gotary-senny szept bajm-byc z toba celine dion-to love you more faith hill-there you'll be michael bolton-when a man loves a woman backstreet boys-i still chris deburgh-lady in red de mono-zostanmy sami pretenders the-i'll stand by you katie price&peter andre-endless love brodka-my feel-jak aniola glos natalia kukusla-od kiedy nie ma cie,im wiecej ciebie tym mniej goya-smak słów brodka-gdziekolwiek jestes sade-by your side andrzej piaseczny-i jeszcze georgina tarasiuk-najdalsza z gwiazd kasia stankiewicz-ruchome piaski natalia kukulska-zapomniec ciebie maroon 5-she will be loved boyz II men& mariah carey-one sweet day kancelaria-poprowadź mnie synonim zp-znów mi sie śnisz boyz II men-i'll make love to you r.kelly-if i could turn back the hands of time isa-taniec nocy umberto tozzi&monica belluci-ti amo katie price&peter andre-tonight i celebrate my love natalia kukulska-zakochani karolina kozak-razem zestarzejmy sie bajm-ta sama chwila myslovitz-chcialbym umrzec z miłości patrycja markowska-swiat sie pomylił bon jovi-thank toy for lovin me stachursky- gdy zaplaczesz pin-miłośc tak piekna bon jovi-always bon jovi-i'll be there for you gosia andrzejewicz-słowa james blunt-goodbye my lover friends-naucze cie życ piasek-z głebi duszy brian adams&barbara streisand-i finally found someone shayne ward-someone to love shayne ward-stand by me shayne ward-no promises bon jovi-bed of roses hoobastank-the reason universe-w taka cisze boyz II men-i swear zdzislawa sosnicka-pamiec savage garden-i knew i loved you savage garden-truly madly deeply stachursky-zostanmy razem soul asylum-runaway train richard marx-right here waiting boyz II men-end of the road bonny tyler-otal ecl;ypse of the heart farba-chce tu zostac piasek-niecierpliwi shania twain-from this moment jennifer rush-the power of love gosia andrzejewicz-lustro enya-may it be maria mckey-show me heaven patrick swayze-hungry eyes piasek-imie deszczu lady pank-zawsze tam gdzie ty kancelaria-zabiore cie wlasnie tam stachursky-z kazdym twym oddechem universe&beata kozidrak-tyle chcialem ci dac perfect-nie placz ewka prince-purple rain i tam jeszcze troszke tego znam, ale to sie mniektore powtarzaja, a poza tym nie chce mi sie juz pisac:):) ale i tak troszke tego wyszlo...:) idealne nucie na romantyczny wieczorek i na dola:):):)pzdr:*

Gość zabujasek
A podajcie mi takie.......hm.....piosenki na dyske dla 14 latkow ze.......tak fajna.......ze mona zlapac za dupe dziewczyne i lecimy >>>PROSZE

Gość zabujasek
i zeby bylo bez slow jak mozna

Gość do zabujaska
spróbuj "Tańczymy labado, małego walczyka" ;)

Gość prezent niespodzianka
Avril Lavigne - Slipped away ,Innocence , When you gone ,Im with you James blunt - prawie wszystkie Kate Melua - prawie wszystkie Thirteen Senses - Into The Fire Timbland - Apolgize Nolwenn Leroy - reste encore Plain White T's - Hey There Delilah Air Traffic - Shooting Star Pati Yang - Reverse The Day My Chemical Romance - I Don't Love You Wyclef Jean Ft. Akon Lil Wayne- Sweetest_Girl

Gość prezent niespodzianka
jesz cze dopisze Gary Jules - Mad world Mam nadzieje że sie spodoba miłego ściągania i słuchania ;)

Gość najlepiej do mnie
mandy moor - only hope Colbie Caillat - bubbly big big world - emilia

Gość maja0604
jon secada- "if you go" piękna piosenka:)

Gość Aysha.
Bisou - Die erste Trane, Nathalie Tineo - Ich Liebe Dich (zajebiste), Farba - Zagubiony książę, Rihanna - Rehab, Tokio Hotel.! - Rette Mich.! xDD

Gość annnullka
ja polecam piosenkę "Nothing else matter", którą wykonał też Piotr Cugowski i Bracia super się słucha w nowej wersji, tzn z nowym głosem ta piosenka brzmi rónie slicznie;-)))