Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość muzyczna kochanka

Znacie tytuły wolnych ślicznych piosenek??????

Polecane posty

Gość sucha13
a ja polecam Savage Garden "Trully, madly, deeply" czy jakoś tak. Jest poprostu cuuuudowna!!!!

Gość julietta0034
A ja wam polecę "Amanecer sin Ti" i "Cuidar nuestro amor" Davida Bisbala oraz "Te Busque" Nelly Furtado i Juanesa (tą ostatnią piosenkę uwielbiam już od ponad roku i zakochałam się w niej od pierwszego usłyszenia:-)) Śliczne są jeszcze piosenki z krążka "Como Ama Una Mujer"

Gość Chary
ta ci sie spodoba na bank F-Raz Warten Auf Dich

Gość Lannd
Może Morandi - Angels. Bardzo piękna piosenka.

Gość Zakochana w Muzyce
Przeczytałam właśnie to forum . Bardzo spodobały mi się niektóre piosenki . Od dawna szukałam takich właśnie kawałków . Mnie się bardzo podobają i nie obchodzi mnie co inni o tym myślą . Dziękuję wszystkim za dodanie tych prześlicznych piosenek. Mam nadzieję że jeszcze ktoś odwiedza to forum i może zobaczę kolejne propozycje ^^ .

Gość ewelaaa
poszukuje piosenki z dawnych lat: daswidania czajkowski, daswidania my love. Blagam, pomozcie!!!!!

Gość Mmore
Stok - Brakuje mi Ciebie !!!! Stok - Tylko Ty kochanie Gramatika - Rozmowa Piasek - Chodź, przytul, przebacz Akon&Michael Jackson - Hold my hand Kat Deluna - You are only maine You Are my Home - Vanessa William & Chayanne The Alan Parson's Project - Don't Answer Me Mesajah - Każdego Dnia (śliczne słowa)

Gość lkjhgfdsasdfghjkl
Anyone - Roxette

Gość kasiul
jasne, mi poprawiają humor taki piosenki: Baby Bash - Suga Suga Tila Tequila - Paralyze Armin Van Buuren - In & Out Of Love Kasia Wilk - Pierwszy Raz Cassie - Long Way 2 Go Cassie - It Is You Cassie - Me And You Cherish - Do It To It Cherish - Killa Timbaland - Scream Leona Lewis - Better In Time Pussy Cat Dolls - I Hate This Part Rihanna - Hate That I Love You Kanye West - Stronger Dallas Superstars - Fine Day Gym Class Heroes - Cookie Jar Justin Timberlake - What Goes Around mam nadzieje ze ci sie pioseneczki spodobają bo są naprawde super;) ;**

Gość Tunio
Effect-tylko ona, i weekend-jak kochać to tylko CIę... Fajne pioseneczki naprawde polecam

Gość Tunio
Effect-tylko ona, weekend-jak kochać to tylko Cię... fajne piosenki naprawde polecam

Fuu ludzie czego wt słuchacie? Rihanny? Ciara? Christina Aguilera ?!! DODA?!?! to sa chyba jakieś żarty!

Justin Timberlake, Pussy Cat Dolls, gosia andrzejewicz.... RANY BOSKIE!

Gość miluśka89
ja proponuje stare przeboje, sa piekne maja sens i sa wieczne... :)

Gość miluśka89
leady in red polecam kapitan nemo i polskie takze

Gość miluśka89
bo te co sa teraz na topie to slowa ich nawet sensu nie maja

miluśka, masz, cholera, racje! A teraz coś z ZUPEŁNIE innej beczki : Beatles - Yeasterday, Let it be, here comes the sun, something, in my life, day in the life, while my guitar gently weeps Led Zeppelin - Stairway to heaven Bob Dylan - lay lady lay, knocking on heaven's door Buffalo Springfield - for what's worth The Doors - The end, riders on the storm John lennon - Imagine, Jealous Guy George Harrison - my sweet lord pink Floyd - wish you were here Queen - love of my life, don't try so hard, save me The Rolling Stones - paint it black ... to tylko niektóre z tych wolnych, które NAPRAWDE są wartościowe i gorąco je polecam :)

Gość gorzka27
reni jusis - panna z bagien ogólnie to całą płyta iluzjon jest delikatna

Gość Jude
9 Crimes - Damien Rice Answer-Sarah Mclachlan My lover's gone -Dido My immortal -Evanescence

Gość Cholerna-Dziewczyna
Gdy mam gorsze dni lubię słuchać Amy Macdonald. Jej piosenki może i nie wszystkie są smutne i romantyczne, ale wpadają w ucho i stawiają na nogi. No więc polecam jej całą płytę.

Gość Nom doskonały
Hmmm........... może selena Gomez-naturally niewiem bo moja curcia tego słucha często aha i byś mi pomogła bo jej zależy na wygraniu takiego konkursu na jednej stronie i byś mogła wejść proszę http://BLONDYNKA98.gliteruje.pl

Gość izzygirl
Maksim - Znajesh Li Ti Maksim - Znajesh Li Ti Maksim - Znajesh Li Ti Maksim - Znajesh Li Ti Maksim - Znajesh Li Ti

Gość Andzia romantyczka
Basshunter - I Promised Myself moim zdaniem basshunter ma najlepsze piosenki jakie znam i polecam oczywiscie prucz innych imprezowych. Przy tych piosenkach moge powspominac. ;p jest jeszcze Diana DeGarmo-Reachin For Heaven z filmu Ice Princess tez bardzo ladna piosenka finalowa.