Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sabrineczka 20

POMOCY DZIEWCZYNY!!!!STRASZNY PROBLEM!!!!

Polecane posty

Gość Sabrineczka 20

Mam dziwny problem :-( Codziennie niewazne czy po miesiączce czy przed na moich majtkach jest dziwna wydzielina. jest ona przezroczysta, czasami jak zwykla woda a czasem troszke "lepka". Codziennie uzywam więc wkładek do stringów ale zastanawia mnie czy to normalne. Moja kolezanka ostatnio powiedziala ze ma dośc bo codziennie cos " wylatuje" i musi isc kupic wkadki.Troche mnie to uspokoilo na jakis czas ale teraz znowu nie wiem co robic... Czy to cos normalnego?

Gość normalna wydzielina
i tyle

Gość Co Wy gadacie
To chyba naturalne, że wydziela się śluz! Ma różną konsystencję w zależności od fazy cyklu! I tak ok. 14-ego dnia cyklu zauważ, że jest bardziej płynny (to po to, żeby w tym płodnym dniu plemniki z łatwością mogły się dostać do jajeczka), a przed okresem szyjka macicy się zwęża, a śluz robi się gęsty (utrudnia to dostanie się plemnikom do jajeczka) Nic się nie martw, Sabrineczka, jeśli nie nie jest żółty czy zielony i nie ma odrażającego zapachu, to wszystko w porządku :) Włóż wkładkę i już!

Gość Sabrineczka 20
Dziękuje Ci!! Bardzo mnie uspokoiłas!! 🌼 Nawet tak sie zastanawialam ze w koncu na cos te wkladki muszą sie przydac i do czegos sluzyc. Wiadomo ze w czasie okresu nie nalozymy wkładki ktora ma niewiele wiecej niz kilka mm. Ta wydzielina nie jest zielona i nie ma odrazającego zapachu :-) Jeszcze raz dziękuje!!