Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bumbumbumbum

balsam brązujący kolastyna

Polecane posty

Gość bumbumbumbum

witam, kupilam niedawno balsam brązujacy z kolastyny (J&J w moim miasteczku nie było) narazie wysmarowałam sie nim dwa razy (dosc gruba warstwa) ale niestety niezauwazyłam żadnych efektów... kiedyś stosowałam SOPOT ziaij i efekt był już po pierwszym uzyciu (chociaz on to prawie jak samoopalacz...) wiec stad moje pytanko dla tych co stosowały kolastyne: po jakim czasie pojawiaja sie widoczne efekty zbrązowienia? Thx!

Gość betana
Sądzę że sie nie pojawi.Też stosowałam i nic.Bo to nie samoopalacz,tylko balsam brązujący.W dodatku lekko.Być może cos tam rozświatla już opalona skórę,ale ja u siebie nic takiego nie zauważyłam.

Gość jotka84
Ja też stosowałam ten balsam ale nie widziałam po nim żadnych efektów. Jedyne co mi się podobało w tym balsamie to zapach.

Gość bumbumbumbum
dzieki za opinie, chyba rozejrze sie za czyms lepszym=)

Gość gość
Witam ja stosuję już 3 tydzień i efekt jestwidoczny nogi są ładnie opalone tzn mają taką barwę ,

Gość gość
Dla mnie najlepszy jest balsam brazujacy Lirene o zapachu kawy, mozna go kupic w rossmanie i wielu innych sklepach za okolo 13zl :) zero smug i zaciekow, pieknie pachnie :)