Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Madzia_Młoda

Jaką szkołę wybrać...?

Polecane posty

W tym roku kończę gimnazjum i kompletnie nie wiem co chciałabym robic w przyszłości:/ Pomocyy...chodzi mi o szkoły w krakowie.

Gość masz mozzzzeeee
w swoim miescie Technikum hotelarskie???To bardzo dobry kierunek i wogole najlepiej jest sie kierowac technikum nie liceum a juz bron boze zawodowka....

Heh też myśle o technikum Hotelarskim:) własnie owtorzyli i miałabym tą szkołe na miejscu, ale będzie chyba jedna klasa i obawiam się, że się nie dostanę:/

Gość masz mozzzzeeee
heh wiem co to znaczy,w moim miescie tez jest jedna szkola hotelarska i tylko jedna klasa....a wiec dobrze by bylo gdybys sie przylozyla do nauki,napewno do tej szkoly dostana sie ci co maja swiadectwo z paskiem..

Gość masz mozzzzeeee
4,6 to tez jeszcze nie tak zle;) Klasa pewnie bedzie liczyla ok 34 osoby a chyba az tyle osob nie bedzie chcialo tam isc ktorzy maja paski na swiadectwie;) Co niektorzy z paskiem na swiadectwie ida do liceum na profil humanistyczny badz matematyczny....Tylko musisz sie przygotowac ze jak sie tam dostaniesz to bedziesz miala duzo nauki:) Zreszta zalezy od poziomu szkoly...Ja do takiej chodze i jest bardzo ciezko musze przyznac....

Gość masz mozzzzeeee
heh,jest fajnie nawet;) Nauki jest sporo ze wszystkiego ale nie jest az tak zle...Co prawda ostatnio(nie wiem czy w gimnazjum tez)bardzo duzo sprawdzianow bylo...bo w marcu bylo wolnyh dni od nich "az"8 :/ I wlasnie przy naborze do szkoly zwracaja uwage na jezyk jaki masz w gimnazjum...w mojej szkole sa dwa jezyki angielski i niemiecki... Jesli chodzi o praktyki to sa (w mojej szkole)od drugiej klasy przez miesiac.Chcesz cos wiedziec to pytaj:)

No tak u mnie( zwłaszcza teraz) jest bardzo dużo sprawdzianów:/ nie idzie wyrobić:/ już w kwietniu egzaminy:/ a w której klasie jesteś?jakie miałaś oceny z języków?na koniec gim. no i jakie świadectwo:)

Gość masz mozzzzeeee
no tak sie sklada ze ja akurat jestem w pierwszej klasie,w gimnazjum mialam tylko jeden jezyk i z niego mialam 5,srednia mialam 4,76 Racja,z tymi sprawdzianami to jest strasznie...tez juz powoli nie wyrabiam...A jeszcze duzo przede mna:(

No to nieźle;)może wymieniłybysmy się nr. gg? gdybym miała jeszcze jakieś pytania do Ciebie?jeśli chcesz oczywiście;)

Gość masz mozzzzeeee
oczywiscie:)tylko odezwij sie do mnie bo dla nieznajomych jestem niewidoczna,zapisze cie na liscie i bedzie ok;) 6623767