Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nadijaa

pomożcie!!!

Polecane posty

mam problem,od tygodnia biore Rivegidon, po dwóch dniach od zaczęcia brania zaczeły mnie boleć jajniki i tak jest cały czas, nie ukrywam ze nogi tez mnie bolą. Czy powinnam zakończyć branie tabletek już teraz czy poczekać do końca opakowania?

co za bzdura:o zanim organizm przyzwyczai się do tabletek może minąc nawet kilka miesięcy...nie należy ich odstawiać po wystąpieniu jednego ubocznego skutku:o idx do ginekologa ale nie zdiwię się jeżeli każe Ci brac dlaej i nie przejmować się czymś tak nieznacznym jak ból jajników....

wydaje mi sie, ze bol jajników to nie jest sobie taka sprawa do lekceważenia. zresztą nogi mnie też bardzo bolą, wczoraj nie mogłam prawie chodzić.

..jeżeli już na początku masz problemy po braniu tego leku to najlepiej go odstawic i przed wszystkim idz do lekarza. ..to śmieszne,że nie ktorzy lekceważą takie obiawy i kosztem bólu coś chcą osiągnąć a po tem się dziwiom -że jest gorzej niż na początku

mojej kuzynce lekarka powiedziała, ze o mało nie poroniła,przez to ze brała tabletki. Wydaje mi sie,że nawet jak na początku jest wszystko ok,to i tak organizm prędzej czy później przypomni ze dostawał to świństwo.

do lekarza ide za dwa tygodnie, mam nadzieje,z e mnie nie wyzwie, ze pzrerwałam brać,ale nie bede ryzykować swojego zdrowia juz w młodym wieku

za to Ty jesteś wulgarna i nie wychowana. mam 21 lat i brałam juz nie jedne tabletki jak byś chciała wiedzieć. a jajniki mnie nigdy w trakcei miesiączki nie bolały tylko podczas owulacji. ięc przestań kogoś przezywać wogóle go nie znając.