aloa27 0 Napisano Marzec 23, 2006 witam wszystkich mam problem biore tabletki cilest to moje pierwsze ale znosze je okropnie mam pomble na twarzy bóle od początku jak by miał zaraz nadejść okres bóle krzyża tylko bym spała no poprostu strasznie je znosze i czy jeżeli mam 10 tabletek do końca to musze je kończyć czy moge zrobić przerwe do krwawienia i od pierwszego dnia zacząć brać Rivegidon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość moim zdaniem powinnaś Napisano Marzec 23, 2006 wziąć opakowanie do końca i dopiero później możesz zacząć nowe opakowanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Miareczka22 Napisano Marzec 23, 2006 Musisz dokończyć ten listek Cilestu. Potem po przerwie zacznij brać te inne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crumb 0 Napisano Marzec 23, 2006 dopiero ja skonczysz jedne to po 7 dniowej przerwie mozesz zmienic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aloa27 0 Napisano Marzec 23, 2006 tylkow tym problem że wyczytałam porady specjalistów który mówił że jeżeli ma sie potabletkach duszności to trzeba je odstawić i to natychmiast bo prowadzić to do choroby płucnej dlatego nie wiem co mam robić a takie mocne duszności mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aloa27 0 Napisano Marzec 23, 2006 kurcze ale mam dylemat :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aloa27 0 Napisano Marzec 23, 2006 niech mi ktoś napisze czy jak zaczne nowe opakowanie to jestem od razu zabezpieczona? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość he he he Napisano Marzec 24, 2006 ja tam kiedys zaczelam 2 opakowannie w s rodku i nic mi sie nie stalo! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to odstaw Napisano Marzec 24, 2006 odstaw je teraz, zrób przerwę 7 dni i zacznij nowe, ale przez jakiś czas zabezpieczajcie się dodatkowo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiwik 0 Napisano Marzec 24, 2006 nie odstawiaj - to hormony i nie mozna sie nimi bawic! przemęczysz się....albo idz do lekarza, niech ci on jakos poradzi! ale az mi sie nie chce wierzyc ze cilestki tak na ciebie dzialaja... uwiez mi, lepiej nie zmieniac pigulek w polowie opakowania, nie wiemy jakie beda konsekwencje... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aloa27 0 Napisano Marzec 24, 2006 ja sie z tym licze tylko jeżeli mam sie męczyć z tymi dusznościami to nie wiem czy potem nie będe miała jakiś konsekwencji zdrowotnych i nie chodzi mi o to żeby zrobić 7 dniową przerwe tylko przyjąć pierwszą tabletke pierwszego dnia wystąpienia krwawienia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach