Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aloa27

czy moge odstawić tabletki w połowie i zacząć inne???

Polecane posty

witam wszystkich mam problem biore tabletki cilest to moje pierwsze ale znosze je okropnie mam pomble na twarzy bóle od początku jak by miał zaraz nadejść okres bóle krzyża tylko bym spała no poprostu strasznie je znosze i czy jeżeli mam 10 tabletek do końca to musze je kończyć czy moge zrobić przerwe do krwawienia i od pierwszego dnia zacząć brać Rivegidon

Gość moim zdaniem powinnaś
wziąć opakowanie do końca i dopiero później możesz zacząć nowe opakowanie

Gość Miareczka22
Musisz dokończyć ten listek Cilestu. Potem po przerwie zacznij brać te inne.

dopiero ja skonczysz jedne to po 7 dniowej przerwie mozesz zmienic

tylkow tym problem że wyczytałam porady specjalistów który mówił że jeżeli ma sie potabletkach duszności to trzeba je odstawić i to natychmiast bo prowadzić to do choroby płucnej dlatego nie wiem co mam robić a takie mocne duszności mam

niech mi ktoś napisze czy jak zaczne nowe opakowanie to jestem od razu zabezpieczona?

Gość he he he
ja tam kiedys zaczelam 2 opakowannie w s rodku i nic mi sie nie stalo!

Gość to odstaw
odstaw je teraz, zrób przerwę 7 dni i zacznij nowe, ale przez jakiś czas zabezpieczajcie się dodatkowo

nie odstawiaj - to hormony i nie mozna sie nimi bawic! przemęczysz się....albo idz do lekarza, niech ci on jakos poradzi! ale az mi sie nie chce wierzyc ze cilestki tak na ciebie dzialaja... uwiez mi, lepiej nie zmieniac pigulek w polowie opakowania, nie wiemy jakie beda konsekwencje...

ja sie z tym licze tylko jeżeli mam sie męczyć z tymi dusznościami to nie wiem czy potem nie będe miała jakiś konsekwencji zdrowotnych i nie chodzi mi o to żeby zrobić 7 dniową przerwe tylko przyjąć pierwszą tabletke pierwszego dnia wystąpienia krwawienia?