Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutny pazurek

Już mam dosyć moich połamanych, rozdwojonych paznokci

Polecane posty

Gość miaow1
Miałam taki sam problem Paznokcie zaczeły mi sie tak rozdwajać , że od dłuższego czasu nie mogłam sobie z nimi poradzić a próbowałam wszystkiego, olejków, szklanych pilniczków, cudawianek I polecam witaminy - "Wyciąg ze skrzypu polnego z witaminami " brałam codziennie po 2 i po miesiącu widoczny był efekt

Gość panna_r00channa
Gdy obgryzałam paznokietki i brakowało mi pewności siebie to samce patrzyli z dystansem (gdy zapuściłam i pomalowałam lakierem na czerwono, szpiki, mini to nie mogłam się odgonić od tych woreczkółw na spermę).

Gość Pomoccccy
Kiedyś miałam takie piękne i zdrowe paznokcie. Wszyscy mi zazdrościli, pytali czy chodze do kosmetyczki i w ogóle, ale zachorowałam, miałam anemię. Teraz jest już dobrze, ale nie mogę sobie poradzić z trzema paznokciami rozdwajają się, ogólnie reszta jest mocna, a te trzy też o dziwo są dość mocne i nie mam pojęcia dlaczego się rozdwajają. To samo miałam z włosami, ale zaczęłam stosować odżywkę wax i teraz jest lepiej. No ale tych paznokci nie mogę odżywić i do tego ejszcze moja niegdyś ładan, ciemna i gładka cera pokryła się pryszczami (chociaż źle nie jest) i ZBLADŁA!!(trochę) Co robić?!

Gość newnew
dziewczyny pomocy!!! pracuje w sklepie odziezowym i od tego strasznie mi sie zniszczyly paznokcie, wiadomo... zapinanie guzikow, klipsowanie, itp. probuje doslownie wszystkiego... i nic! paznokcie mam doslownie do polowy albo i dalej rozwarstwione i strasznie, ale to strasznie bola mnie palce(taki bol jak paznokiec sie zlamie blisko przy skorze), nie wiem co mam z tym robic, a probowalam juz wszystkiego co tu jest napisane. blagam pomozcie...

Gość majawarowna
Mam osłabione paznokcie i nie czekam aż całe się połamią, zaczęłam stosować z OPI odżywkę kolorową, widzę, że paznokcie stały się mocniejsze i mniej kruche. Maluje nią trzy dni i zmywam i od nowa.

po hybrydach mialam ten sam problem kiedys moja płytka była bardzo ładna a teraz paznokcie się rozdwajaja, mam regenerujaca odzywke z bielendy, cc nail chyba, to troche sie polepszył ich stan i mam nadzieje ze wróci do wczesniejszego stanu, ale hrybryde musze sobie odpuscic na jakis czas

Gość gość
symisyla12, ty jesteś zwykłą spamerską KUUURVĄ na usługach srayendy.

Gość gośćSyllwia
Pewnie takim paznokciom brakuje witamin! U mnie problem co jakiś czas wraca, wtedy muszę się wspomagać witaminami, zazwyczaj kupuję tabletki Royal Collagen - mają w składzie witaminy A i C, skrzyp polny, kwas hialuronowy, niacynę i pomagają także włosom i skórze.

Gość OlgaOlg
Kapsułki z royal collagen, wspomagają nie tylko włosy ale i paznokcie, dlatego zamówiłam sobie je na allegro i czekam na dostawę... Czytałam, że jest w nim zawarty kwas hialuronowy i kolagen ze skór ryb morskich.

Gość myszkaa112
od dłuższego czasu zastanawiałam się nad kapsułkami, ale trafiłam na odzywkę opi w kolorze, która zadziałała błyskawicznie, a mianowicie od pierwszego dnia paznokcie były twardsze, a po kilku dniach nie kruszyły się.

Gość Roksanamana
Spróbuj krem hand care Floslek. Jest dobry na ręce i paznokcie. Mi bardzo pomógł, a ja pracuję w kuchni.

Gość Lerta213
No a która z nas nie dość takich paznokci ? No ale same sobie jesteśmy winne skoro nie potrafimy dbać o paznokcie. Istnieje parę na prawdę bardzo łatwych sposobów na pielęgnację paznokci. Wszystko to i wiele innych informacji znajdziemy na https://rodzinazdrowia.pl/jak-poradzic-sobie-z-lamliwymi-paznokciami Jak dla mnie bardzo dobry artykuł, która każda z nas powinna przeczytać jeśli zależy nam na dobrej kondycji paznokci.

Gość gość
Kwestia dobrego podejścia do tematu - new nails robi dużą różnicę, poprawia stan płytki, sprawia, że wygląda ona o wiele lepiej, ale nie oczekujcie cudów - doprowadzenie paznokci do normalności to noe jest kwestia 15 minut, to wymaga czasu.

Gość gość
Nałóż sobie po prostu hybrydę, wtedy paznokieć się wzmocni, bo hybryda będzie go chronić. Ja używam Lakierów hybrydowych z Makear i mam spokój z paznokciami na ponad miesiąc ;)