Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

poduszeczka

meble do pokoju dzieciecego

Polecane posty

planujemy kupic mebelki do pokoju naszej corki czy ktos z was moze sprawdzil juz meble z ikea czy brw? strasznie i nam i dziecku podoba sie taki pomaranczowy zestaw z reklamy tyle ze nie wiem jakiej to firmy jest, moze akurat kojarzycie?? jesli macie linki do firm produkujacych zestawy do pokojow dziecinnych to chetnie obejrze

frajda - zgadza sie DZIEKI :) ciekawa jestem jak to wychodzi cenowo taki pokoik skomponowac a co myslicie o meblosciankach? tzn o takim regaliku calkowitym? ja wiem ze to niemodne w dzisiejszych czasach tyle ze zastanawiam sie czy aby takie zestawienie nie bylo wygodniejsze przy malym dziecku

Gość frajda
nie kupowałam gotowego zestawu mebli, tylko dobierałam po trochu w miarę potrzeb. Oczywiście w jednym kolorze drewna i w tym samym stylu :) Polecam regał z zamykanymi szafkami, albo sporo miejsca na pojemniki na zabawki - postawione na otwartych półkach wyglądają ładnie ale się kurzą. Mój patent: niska długa ława, pod którą mieszczą się plastikowe pojemniki na skarby, na ławie mnóstwo miejsca do zabawy

frajda a z jakiej firmy bralas te meble? ja mam nieduze mieszkanie i pokoj malej tez nie nalezy do najwiekszych. corka konczy teraz 4 lata meble planujemy kupic w prawdzie dopiero za rok ale kazdy pomysl sie liczy no i musimy ustalic ile kasy bedzie potrzeba zalezy mi w szczegolnosci na polkach zamykanych bo corka ma duzo ubranek i po prostu trzeba je jakos magazynowac :P

Gość frajda
Nie byłam wierna jednemu producentowi, urządzanie pokoju dziecięcego - jak i całego mieszkania jeszcze trwa ( już ponad półtora roku) - generalnie są to proste drewniane (nie z płyt wiórowych) meble polskich producentów. Jeżdżę co jakiś czas na rekonesans po sklepach meblowych w poszukiwaniu konkretnej rzeczy, bo mi pomysły przychodzą w miarę użytkowania.:) Np kuchnię mam zrobioną całą od razu i bardzo żałuję, bo nie mam teraz już możliwości wprowadzenia kilku rozwiązań, które bardzo by mi się przydały. Poduszeczko - jeśli masz nieduże mieszkanie i trochę czasu - dobrze robisz, że chcesz się zastanowić. Najlepiej zobaczyć meble "na żywo". Jesli podobają Ci się te modułowe z BRW - możesz przecież kupować po sztuce. Czterolatkowi jest raczej bez róznicy, że ma niekompletnie umeblowany pokój :)

frajda - w tej chwili mala ma szafki pomalowane farbami bo na mebelki do jej pokoju pieniazkow nie starczylo. 2 stare szafy pomalowalismy na niebiesko na zewnatrz i w srodku i dzieki temu mebelki wygladaja zgrabnie i dziecieca :) teraz myslimy o czyms na przyszlosc i bede kombinowala. Czasu za wiele nie mam zeby po sklepach latac no i kolejny problem bo u mnie w miescie to stoja raptem 2-3 rzeczy i koniec, zero wyboru wszedzie to samo i jak sie cos chce ciekawszego to na zamowienie za zaliczka spraowdzac trzeba. ogolnie to ja lubie BRW, tanie i dobre, mam mebloscianke w duzym pokoju i biurka i regal na ksiazki w pokoju sypialno-naukowym :P musze poszukac na roznych stornach moze cos mi szczegolnie w oko wpadnie

no i odechcialo mi juz tych pomaranczowych mabli wlasnie przejrzalam ceny szafka wieksza 559 szafka mniejsza 319 polki na ksiazki z szufladkami 659 szafa 809 biurko 609 polki do zawieszenia 59 i 99 to taka wersja minimum i wychodzi ponad 3100... no niestety nie sa to meble na kieszen nauczycielka a tak mi sie bardzo podobaly :( coz zostanie kupic mebloscianke jakas

Gość danis
w brw kupiłam dla córeczki przed miesiącem meble junior seledynowe cena uważam, że przystępna 1340zł. Jesteśmy zadowoleni