bajerkahh 0 Napisano Marzec 24, 2006 hej! zazywam juz tabletki anytykoncepcyjne 8 miesiecy i w tym cyklu a dokladnie po 10 tablectce zzaczelam krwawic! to trwa juz 3 dzien ! co myslicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kfiatuszeq 0 Napisano Marzec 24, 2006 jeśli jest to krawienie dość obfite to udaj się do swojego ginekologa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bajerkahh 0 Napisano Marzec 24, 2006 wszystko super, tylko dzis dzwonilam i terminy sa dopiero na czerwiec. moja lekarka przyjmuje tylko w czwartki! takze za tydzien pojde moze jakos mnie przyjmie bez kolejki. ale mial ktos tak?co to znaczy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość baci Napisano Marzec 24, 2006 a nie zapomnialas ktorejs tabletki?? bo ja tak mialam nawet sie nie zorientowalaam bo moje tabletki mialy numerki a nie dni tygodnia napisane i moja antykoncepcja zostala przerwana i dostalam okres mozesz tez miec nadzerke nie chce straszyc pisze ci tylko przez co to moze byc pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bajerkahh 0 Napisano Marzec 24, 2006 nie zapomniałam żadnej napewno ,nie miałam też wymiotow ani biegunki. Normalnie nie wiem! a byłam badana w styczniu dokładnie 24 i myślisz,że tak nagle mogłabym mieć nadżerke? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bezpłodna Napisano Marzec 24, 2006 Miał polizać a nadżarł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach