Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jjjeeeezuuu

ile lat sedzieliscie-szczerze i za co?

Polecane posty

Gość jjjeeeezuuu

mysle,ze dobrze tutaj trafilem,,,,luzik,ludzie ok

Gość Wiktor z Petrsburga
w latach 1939 bylem wiezniem:O

Gość terminator
Pewnego razu idac z kumplem po pracy o godz.01 w nocy zostalismy napadnieci przez patrol policji ,ktorzy to z palkami w reku zarzadali dokumentow. Słowa jakich uzywali były wulgarne np."dokumenty hu..." ja odpowiedzialem tylko nie "Huu....Hu.....!!!! no i sie zaczeło .polozylismy 3 "policjantow" na aswalt i udalismy sie w umowionym kierunku,ci zas wezwali posilki. Jak mozecie sie domyslec zatrzymano nas do wyjasnienia. Zdziwienie mieli na twarzy w komendzie inni policjanci jak na przesluchaniu opowiadalem ze przekonany bylem ze to PRZEBIERANCY BO PRAWDZIWA POLICJA TAK NIE CZYNI---DOSTALEM W RYJA!!! spoko czulem sie napadniety przez nich. po 24 h zostalismy zwolnieni po miesiacu dostalismy wezwanie do sadu gdzie odbyl sie istny teatr z udzialem pani prokurator i tych "przebierancow" ktorzy tak mataczyli ,bladzili w zeznaniach . na moja zadanie zeby poddali sie badaniu alkotestem zostalismy wrzuceni sila do celi a moim zdaniem byli pijani ,nie wiedzieli nawet jakim samochodem jechali czy to polonez czy passat czy oznakowany radiowoz czy cywilny,mylili sie w zeznaniach a Sad dziwnym trafem nie dal wiary naszym tlumaczeniom zaistnialej sytuacji.Dodam jeszcze ze policjant szrpnal mnie za kurtke rwac mi wszystkie guziki ,wtedy to dopiero rozpoczela sie bujka z nimi. W sadzie kazano nas wyprowadzic i odczytano wyrok 1,5 roku w zawieszeniu na 3 lata i 9 tysiecy do zaplaty + koszta sadowe. Oczywiscie z wyrokiem nie zgodzilismy sie ale jak to w polskich sadach bywa Sprawiedliwosci Tu Nie Znajdziem!!!! wiec z pokora zmuszeni bylismy do przyjecia kary i wplacenia talarkow. wniosek tamci policjanci byli pijani,z palkami w dloniach wulgarnie zmuszali nas do okazania dokumentow.na slowa krytyki i upomnienia ich w stosunku do ich zachowania zaczeli nas szarpac i uzywac sily fizycznej jak i przyslugujacych im srodkuwprzymusu bezposredniego.My w tedy zaczelismy sie bronic bo przekonany bylem ze to nie prawdziwi policjanci i co nas za to spotklo KPINA. Odwola;ismy sie od wyroku ale jak mozna sie bylo spodziewac sad podtrzymal wyrok nizszej instancji i dupa blada. Ot Cala smieszna POLSKA!!!!!!

Gość sceptyk12
ni ma tu ludzi ktorzy tam byli........

Gość ja i moj kuzyn
zostalismy tez w nocy jak wracalismy z imprerzy zatrzymani ,dostalismy w twarz z tzw.liscia,bopowiedzielismy prawde,ze nie jestesmy pijani i mozemy wracac do domu sami...

Gość - Ania
garowałam 3 lata :o