Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nobody23

randki internetowe

Polecane posty

Gość nobody23

moj facet ma profil randkowy na sympatii- wasi tez tak robia, mowi ze nie korzysta a w ogole to go dawno zalozyl i ostatnio nawet probowal usunac ale nie wie jak- durne tlumaczenie- prawda?

Gość upupupup

Gość koronkowa24
noo ja tez mam swojemu mówie ze nie korzystam a korzystam

Gość a mój...
A mój też tak robi i chyba rzucę mu pierścionkiem zareczynowym w twarz!! Niech idzie w cholerę!! Powiem mu co o nim myślę i o tych jego randkowaniach internetowych. Jak chce mieć harem to neich go sobie ma!! Ale beze mnie!!!

Gość nobody23
dzieczyny jak to jest, niby sie jest w zwiazku zapewnia sie o milosci i takie tam rozne pierdoly a szuka sie czegos w Internecie...czego, czy tu chodzi o łechtanie własnego ego?!? kiedy z nim nie bylam to dla zabicia czasu faktycznie tez mialam swoj profil, ale skasowalam od razu gdy wiedzialam ze cos miedzy nami bedzie...no chyba jestem lojalna...a on?! byc wobec tego obojetna ? chyba nie potrafie, bo jesli szuka przygod to znaczy ze jest ze mna tak na probe? tak w zastepstwie w razie jak nie znajdzie nic lepszego- bo tak to odbieram...

Gość przykra
to prawda,ale kobiety, które kochają potrafią byc lojalne, poświęcić sie dla miłości,mężczyźni - niestety nie. Mój facet kocha mnie i czuję to naprawdę,a jednak złapałam go na potajemnym pisaniu maili:( Oni potrzebują wciąż wrażeń, czego nie mozna powiedzieć o kobietach, my jesteśmy monogamiczne.

Gość Brondynka
Ja już zwątpiłam w gatunek męski gdy założyłam profil w pewnym portalu. Połowa facetów, którzy do mnie pisali to żonaci...

Gość *mala blondyneczka*
Amant ty sie tak wyglupiasz czy nie daj boze jestes taki naprawde?

Gość Brondynka
Amant chyba nie ma mnie w twoim zodiakalnym wykazie ;)

Gość tak se pisze
ale naprawde trudno jest usunac swoj profil, czasem trzeba sie awanturowac u administratorow

Gość łatwo
bzdura- nie ma nic łatwiejszego. wiem, bo usunęłam mojemu. tez miał tam profil że niby nieżonaty i bezdzietny. drań!!!! :-(

Gość lusisitka
ech te chłopy zawsze numer nam jakiś odwalą jak nie profile to dobre przyjaciółki czy koleżanki ale chyba zostało jeszcze troche tych moogamicznych samców na tym świecie musimy ich troche zawierzyć bo inaczej to bez sensu ja też mam niełatwo po okropnym draniu który kłamał jak z nut poznałam kogoś kto od razxu powiedział mi na początku znajomości co robił wcześniej i dał mi możliwość wyboru albo pogłębić znajomość albo od razu dać sobie spokój zostałam i zaczynam ufać choć jest to cięzki bardzo ale ciągle mam na uwadze pewne rzeczy i możliwość wycofania się przez zranieniem, choć przed tym nie da się uchronić chyba mój kumpel znalazł kobietę swojego życia a mimo to ją oszukuję i gdyby nie był moim kumplem chyba już dwano bym mu głowę odstrzeliła....