Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fryzurka

Fryzjer we Wrocławiu!!!

Polecane posty

Gość fryzurka

Dziewczyny, gdzie chodzicie do fryzjera. Ja zastanawiam się nad Unique. Czy naprawdę są tacy dobrzy? Ile kosztuje u nich farbowanie i podcięcie końcówek?

Gość też jestem ciekawa

Gość ytrt
a gdzie to unique jest?

Gość na Kazimierza

Gość gosiaczek332
Z całą odpowiedzialnością mogę stwierdzić że Unique jest przereklamowany. Ostatnio przeżyłam u nich istny horror. Zwabiona waszymi pochwałami umówiłam się do Andrzeja. Nie dość że fryzjer nakładał pasemka na moje włosy ponad dwie godziny (zersztą resztę i tak dokończyła praktykantka), to na dodatek trzymali mnie z tą farbą kolejne półtorej godziny (a mam bardzo cienkie włoski), bo w tym czasie Andrzej zajmował się już inną fryzjerką. Gdy zaczęłam okazywać zniecierpliwienie pan Andrzek kazał praktykantce umyć mi głowę, ale gdy ściągnęłi mi folię okazało się że włosy są strasznie popalone, więc musieli nałożyć grubą warstwę odżywki i trzymać pod czymś co ją rozgrzewa, następne pół godziny. Po tym czasie nadal musiałam czekać na pana Andrzeja - super fryzjera, bo ciągle zajmował się inną panią (czyt. więcej plotkował i gestykulował niż farbował). w końcu nie wytrzymałam i kazałam praktykantce natychmiast zmyć odżywkę i zacżać suszyć mi włosy, wtedy dopiero super fryzjer Andrzejek, przybiegł. Po farbowaniu miał podciąć mi końcówki, ale tak scieniował mi moje falowane włosy, że schody zaczynają się od czubka głowy. Wyglądam jak pudel. Oczywiście układania włosów nie dokończył, zrobił to kolejny fryzjer. Za moje popalone i wyskubane włosy skasowali 300 zł., a ja do tej pory nie mogę sobie dać z nimi rady. Dlatego przestrzegam przed nimi, bo do tej pory od innym fryzjerów wychodziłam zadowolona.