Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PROSZE DORADZCIE

DO ROZWAŻNYCH KORZYSTAJĄYCH Z SOLARIUM

Polecane posty

Gość PROSZE DORADZCIE

Dziewczyny poradzcie mi cos. Otóz mam tłustą nieładną cere :O Uzywam balsamów brązujących i kremu brązującego ale często tworzą mi sie smugi i w ogole nie lubie ich bo brzydki odcien opalenizny powstaje :O Chcialabym pochodzic na solarium zeby miec lepszą cere [czasem chodze ale ostatnio byłam w wakacje]. Chcialabym jednak uzywac czegos do ciała i twarzy przed i po zeby zapobiec przedwczesnemu starzeniu :O nie chce jednak kupowac w solarium bo nie znam sie na tym itd. i wolałabym cos własnego miec kupionego w drogerii. a moze konieczne jest uzywac to co sprzedają w saszetkach w solarium? czy dobrze jest chodzic co tydzien na 12 minut? doradzcie! dzieki!

Gość PROSZE DORADZCIE
JESZCZE JEDNO- czy jesli bede juz chodziła co tydzien to mam tez uwazywac np. kremu do twarzy brązującego?

Gość no halo od razu nikt nie
korzysta z solarium?????????

Gość szukająca....
ja chodzę od 6 tygodni raz na tydzień na 10 min. czasami co 8, 9 dni. I to wystarcza jak chcesz naturalnie wyglądać i byc lekko , a nie przesadnie opalona

Gość no cóż........
przede wszystkim to zaczyna się od mniejszej ilości minut.. 7, 8... i stopniowo zwiększasz czas (ja nigdy nie byłam na więcej niż 12 minut, nawet jak już miałam skóre bardzo przyzwyczajoną, ale jestem blondynką z dość jasną karnacją a do posmarowania może jakieś masło (karite, shea...) ja niczego nie stosuje, bo nie znalazlam wlasnie nic odpowiedniego, ale chyba takie maslo by moglo byc