Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

ma ktos moze filmiki jak wykonuje sie masaz twarzy dokladniej chodzi mi o trzy etchniki:ugniatanie, oklepywanie i wibracje. pilnie potrzebuje:(

Gość delikatna
hehe katrin dobry post :D

a czy moglabys je wyslac poczta bo ja tez mam pewne rysunki ale to niestety nie obrazuje tak do konca tego a niedlugo mam zaliczenie buu:((

podaje maila bo zapomniałam oczywiście:) kathrin_1986@o2.pl w miarę mozłiwości oczywiście

Gość kosmetyczka z wyspy
hej. studiuje w szkole kosmetycznej w Irlandii , uczymy sie masazu twazry , jest to lacznie 21 ruchow(przemieszen:)) moge Ci to opisac jesli chcesz bo nie mam rysunkow mam tylko moja praktyke , mysle ze z rusynkow trudno sie nauczyc masazu twarzy, pozdrawiam , irlandka:)

bylabym ci bardzo wdzięczna wiem jak wykonywac te ruchy tylko gorzej z zapamietaniem kolejnosci ale mysle ze dzieki waszej pomocy bedzie gucio:))

witam pracowalam kilka lat w spa w londynie(http://www.nirvanaspa.co.uk/) oraz w liniach Virgin Atlantic (ttp://www.virgin-atlantic.com/)zajmuje sie zawodowo masazem, aromaterapia,dermatologia, pracuje na najzwyzej jakosci produktach takich jak Clarins,wykonuje wszystkie zbaiego medycyny estetycznej i kosmetologii, zapraszam do swojego studio na Piotrkowskiej, tanio!badz dojade w-wa/lodz