Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podłamana i zmieszana

nie myśle już racjonalnie-prosze pomóżcie

Polecane posty

Zalozylam konto z fotka na jednym z portali. Spotkałam się z kilkoma facetami i teraz zaden z nich nie daje mi sposkoju.Kazdy twierdzi, ze mam idealny charakter itd.Wyjasnilam kazdemu z nich, ze nie moge im dac niczego poza zwyczajna znajomoscia.i ja swoje a oni swoje. Od kilku dni gadam z facetem, ktory podoba mi sie wizualnie jak zaden inny. Swietnie nam sie gada. Bardzo chcial sie ze mna spotkac ale nie mialam na to czasu w zeszlym tygodniu. Umowilismy sie wstepnie na poniedzialek. I wszystko bylo ok do dzisiaj. Wyslalam mu esa na ktorego nie odpisal, odezwal sie potem na gg mowiac ze ma problem, ze wczoraj byla u niego laska, z ktora nie jest od roku i ze ona chce do niego wrocic a on nie wie co ma robic. Tak bardzo zaluje, ze nie spotkalam sie z nim wczesniej.jestem zla na los, ze nie dal mi czasu...wiem, ze to chore, zalezy mi na nim. Jest mezczyzna jakiego szukam...boje sie, ze do niej wroci:(chcialabym z nim sprobowac, chociaz sie spotkac zobaczyc, czy rzeczywiscie jest taki jakim go widze....co robic?o niczym innym nie mysle, jego nie ma na gadulcu a ja juz szaleje przed kompem. Nigdy nie bawilam sie cudzymi uczuciami, nikogo nie oszukiwalam wiec nie piszcie mi prosze ze to jakas kara za to, ze nie kce byc z zadnym z adorujacych mnie w tym momencie mezczyzn...

Gość to ladne masz branie.
to sapotkaj sie z nim na sile.zakocha sie jak tamci i przy Tobie o niej zapomni:)powodzenia.daj znac

Poza tym nie zdałam w ubiegłym roku w zawodówce krawieckiej z 2 do 3 klasy :(

Gość nie poza tym jestem
przedstawicielem handlowym a nie jakas gowniara:] co nie zmienia faktu ze mi ciezko:/

Gość saszka8
akwizytorem znaczy? ;) daj sobie spokoj, moze mu sie nie spodobalas i wymyslil ta ex, zeby delikatnie ci powiedziec: spadaj.

Gość ale on sam
bardzo nalegal na spotkanie i mowil, ze bardzo mu sie podobam, ze jestem ciekawa osoba.byl w goracej wodzie kapany, naciskal, zeby spotkac sie jak najszybciej, wymienilismy sie nawet nr kom na jego prosbe....wszystko szlo swietnie do dzisiaj:(

Gość a nie pomyślałaś
że to dlatego tak Cię tak do niego ciągnie, bo to ten jedyny za którym Ty gonisz, a tamci sami się do Ciebie pakują?

Gość ale on tez za mna gonil
do momentu w ktorym zjawila sie byla:/ tak mi smutno nie odezwal sie dalej:(a moje myslenie nadal sie nie wylacza

Gość no i pogadałam z nim
wczoraj...było nijak, chyba niespecjalnie mial ochote na rozmowe...teraz jest dostępny, ja jestem, ale milczy.a ja zwyczajnie boje sie odezwac, nie kce być natrętna...chyba nie będzie dane mi go poznać w realu:(

Gość no i pogadałam z nim
odezwal sie, i milo nam sie teraz rozmawialo.powiedzial, ze jej juz nie ufa, nie wie co robic...poki co spotkanie nie weszlo na tapete:(

A nie pomyślałaś, że on tak naciskał na spotkanie, bo ciągle leczył rany po poprzednim rozstaniu? Na to właśnie wygląda, że Ty miałaś być takim plastrem, który pomoże mu zapomnieć o tamtej. Chciałabyś być takim plastrem? I być z nim w ciągłym zagrożeniu powrotu tamtej? Bo on przecież ciągle o niej myślał, pamiętał, może ciągle cierpiał, skoro teraz rozważa powrót?