Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sandi 17

1-sze objawy ciazy POMOZCIE PLZ!

Polecane posty

Gość sandi 17

witam niech mi ktos pomoze. mam 17 lat , wpsolzylam z chlopakjiem mi4siac temu bez zabezpieczenia zawszr to obilam z prezerwatywa , po miesiacu wydziela mi sie duzo sliny i czasem boli mnie glowa temp mam ponizej 36,6. Czy to moze byc ciaza? okres dostalam regularnie i test ciazowy wyszedl minusowy ale wkruza mnie ten slinotok. prosze niech mi ktos napisze o 1-szych objawach ciazy ale tak dokladnie w 1 2 i 3 miesiacu ale najbardziej mi zalezy w 1 miesiacu blagam i vzy to moze byc ciaza?? nie jest mi wcale niedobrze, moje piersi sa ciagle tkaie jakie byly i nie oddaje czesto moczuu tlyko ten slinotok i bole glowy i przemeczenie, ale to tez moze byc stres? czekam na rady i pomoc. pzodrowki

pierwsza oznaka ciąży to wytrzeszcz gałek ocznych....

...tuż po tym jak pęknie prezerwatywa :D

Gość sandi 17
nie no powaznie sie pytam jesli stosukek byl przerwywany i niby poszlo dobrze ale nie bylo zadnego zabezpieczenia czy od wydzieliny mozna zajsc w ciaze? jesli po miesiacu mam ciagle slinotok hmmm???

a tak serio to ślinotok o niczym nie świadczy :) Miałaś sporo szczęścia i lepiej uważaj na przyszłość!!

Gość to jutro się zmienia
to zalezy z kim miałaś ten stosunek bo wiesz ............. buldogi tak maja z tą śliną

Gość sandi 17
uuuuuffff to dobrze :) no juz teraz dostalam taka nauczke bo jeszcze po 2 tygodniach zaczela mnie glowa bolec okazaklo sie ze mam wirusa i ze jestem chora i zaczelam sie rpzejmowac i przezywac i nie mialam apetytu ale jak dostlam okres to juz sie lepiej cyulam bo sie nie przjmowalam to dobrze ze slinotok o tym nie swiadczy w 1szym miesiacyu chyba ejst podwyzszona tempka nie> ja mam ponizej 36,6 :) dziek iza rady i czekam na jeszcze objawow kilka heh przyda sie na rpzyszlosc :) bo na kazdej stronce inaczej pisza ja juz nie wiem jak to jest....

jeśli chcesz współżyć bez prezetrwatywy to pomyśl o pigułkach... na zawał zejdziesz jak tak się będziesz co miesiąc bała, że tym razem to pewnie wpadłaś :)