Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Niobe

Kocham GO

Polecane posty

Tak jak on mnie kiedyś, a może jeszcze, ale jak o tym porozmawiać, jak zacząć, ilekroć próbowaliśmy nic konkretnego z tego nie wychodziło, to jak rozmowa przenośniami, nasze rozmowy miały podwójne dno, bezsensu, bo ja go kocham, i takie napięcie między nami panuje...

...jak rozmawiac? Szczerze, najprościej jak się da...

rok mieszania, i braku szczerości, sprawił, że teraz byłoby trudno wziąc się do takiej rozmowy, a może on nic do mnie już nie czuje, skoro tak unika wzroku, a kiedyś widziałam takie \"płomienie\", teraz to zgaszony wzrok

rok mieszania, i braku szczerości, sprawił, że teraz byłoby trudno wziąc się do takiej rozmowy, a może on nic do mnie już nie czuje, skoro tak unika wzroku, a kiedyś widziałam takie \"płomienie\", teraz to zgaszony wzrok

mam do niego podejsć, powiedzieć że nawet wtedy kiedy mówiłam, że go nie kocham, kochałam tak jak nikogo, musiałabym wszystkie moje słowa poodwracać, wszystko poodkręcać,a i tak nie wiem czy to cokolwiek da, już jest za późno, miałam jakiś czas spokój z myśleniem o tym, ale odtstnio na nowo ta sama myśl ADAM ADAM ADAM