Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ola2662

problem ale bardzo powiażny

Polecane posty

Juz od pół roku przyjmuję tabletki Cilest, wczesniej nie miałam zadnych problemów, ale ostatnio bardzo boli mnie dół brzucha ( a do okresu mam jeszcze 15 dni) i i okolice kręgosłupa w odcinku ogonowym. Wczesniej nie miałam takich problemów, dodatkowo mam kłopoty z zaparciami :(. Nie wiem czy to wina tabletek czy czegos innego,ale ten fakt mnie niepokoi ostatnio jeszcze w jednej z ksiązek przeczytałam, ze bóle pleców zaparcia czy wzdęcia przy przyjmowaniu tabletek antykoncepcyjnych mogą byc oznaką nowotworu narządów płciowych. Nie wiem czy nie jestem przewrazliwiona, ale mam takie bóle jak normalnie przy okresie co mi się wczesniej nie zdazało...:/ na dodatek w mojej bliskiej rodzinie były przypadki nowotworu narządów płciowych.....:(

Gość Monika M.
no to chyba nie masz innego wyjscia jak tylko pojsc do lekarza, skoro przyjmujesz tabletki (a zakladam ze o zadnej nie zapomnialas itd.), to ciaza jest raczej wykluczona

Gość afle
albo pora zmienić tabletki, idź do lekarza, ale nie stresuj się, też zmieniałam cilest, bo zaczęłam źle się po nim czuć

byłam u lekarza i przepisał mi inne tabletki ale musze cilesty brac do końca bo naprawde nie jestem w stanie prawidłowo funkcjonować moge je odstawić jak mam 7 do końca i jak wystąpi krwawienie zacząć nowe?

Gość tak a nowe tabletki
zaczniesz tak po 7dniowej przerwie. i bedziesz nadal zabezpieczona nie musisz czekac.

czyli moge już tych cilestów nie brać do końca ? teraz mam przepisane rigevidon czy jak nie wezme całego opakowania i zaczne inne tabletki będe zabezpieczona czy musze stosować dodatkowe zabezpieczenie?