Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie da się zapomnieć...

Brrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Polecane posty

wybaczyć też.. To było...hmmm jakiś rok temu...wyciągnęłam komórke z kieszeni chłopaka i co zobaczyłam?! gołą babę na tapecie!!!! Tego sie nie spodziewałam...po naszych rozmowach na te tematy...po prostu myślałam,że cos taklego go nie interesuje.. Zabolało mnie to..przede wszystkim dlatego,że mnie okłamał, mówił cos innego i robił coś innego..Ja do niego straciłam poniekat zaufanie! Myślałam nawet o rozstaniu..w końcu się na nim zawiodłam,ale... przyjechał przepraszał, mówił że kolega przesłał ,że już tak nie zrobi,że to nic nie znaczy! A dla mnie dużo znaczyło no aleee...w końcu wybaczyłam,tzn. tak powiedziałam,ale w środku tak naprawde tego nie zrobiłam-to często do mnie wraca jest mi z tym źle,a sprawa nie jest taka prosta bo, on jest praktycznie bez zarzutu , kochamy się,ale ale ale ale!!! jest to i o tym nie mogę zapomnieć!

Gość haaaahahahhaaaa
a większych problemów nie masz? To poczytaj sobie sposoby zdradzanych żon, kochanki albo przemoc w związku...

Gość natamabo
nooooo.....to jest problem,powinniscie pojsc do jakiejs poradni.tylko specjalista bedzie mogl wam pomoc, zwlaszcza tobie:P)

Gość vbvb
to zalezy czy on ja znał .Bo jesli to tylko fotka z internetu jakiejs pozujacej babki to wspolczuje ci bo masz spaczoną psychike.

Gość popieram przedmówców
dziewczyno ty masz wielki problem ze sobą a nie z twoim facetem

Mam wrażenie ,że jesteście tu na tym forum,żeby tylko kogoś zbesztać,zero zrozumienia.Wiem,że to mój problem?(ech odkryłaś ameryke> Nie będe sie porównywać do tych zdadzanych,czy bitych bo tych rzeczy po prostu nie da się porównać. Moj problem jest mały,ale jest! Zwykle te zdradzane,szykanowane małymi problemami się nie przejmowały, a potem nagle powstał jeden duży!

Zreszta to ja wam wspołczuje teraz pozwalacie swoim facetom na wszystko,a potem będzie płacz jaki to świnia co on mi zrobił Opamiętajcie sie!

nie wszyscy są tu po to żeby besztać! Ja wiem co czujesz chociaż u mnie było gorzej !

Gość alelujka
kurcze,ale problem ,goła baba w łóżku faceta to jest dopiero coś.A tak swoją drogą nie próbuj zmieniac natury faceta,nawet najbardziej kochający facet nie zrezygnuje z widoku gołej baby .Oni po prostu są nami-kobietamiw sensie płci zafascynowani!

ja rozumiem ze moglabys sie wkurzyc jakby na tapecie mial ustawione zdjecie bylej, no ale to tylko jakis slajdzik z internetu, poza tym tez mi problemy...:O tak jak przedmówczyni powiedziala, co tu ma bolec???? tapeta ???????? :O:O:O jakby tak kazdy mial takie problemy i z takjiego powodu myslal o rozstaniu to ludzie nie laczyli by sie w pary :O ja bym sie zaczela martwic jakbym go nakryla na wirtualnym seksie w necie a nie tapecie..:O ale widac..nie masz wiekszych problemów, więc rozumiem...:O

no widocznie nie mam wiekszych problemow. ja nie prosilam o ocene tylko o rade , gdyby ktos nie zrozumial,czyli

mowie tu o zdecydowanej wiekszosci

Gość mammaluca
Moj tez mial na tapecie jakas rozneglizowana aktorke z wielka pupa i nie pomyslalam, zeby mnie to zabolalo, teraz ma zdjecie moich piersi, hehe, coz, faceci to erotomani. Dopoki jest wobec Ciebie ok to nie rob "z gowna olimpiady".