Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ugllllyyyy

jestem brzydka. chce umrzec. mam dosc wszystkiego.

Polecane posty

Gość ugllllyyyy

mam 15 lat, ale nie mam juz sily. jestem brzydka. nrzydka i już. i nie chdzi tylko o trąąąsdzzzzzzik :( mam dossssssssssssc :(:(:(:(:(

Gość aska2210
Jesteś jeszcze młoda.. wszystko przed Tobą!! Nie możesz sie poddać... nie możesz przegrać życia!!

Gość w wieku 15 lat
to normalne ze nie wyglada sie zachwycajaco (a te co wygladaja, zwykle potem brzydna). Tez nie bylam za piekna w Twoim wieku, a teraz na powodzenie nie narzekam :) Odrobina cierpliwosci i dbania o siebie i bedzie dobrze :)

Gość cos ci powiem
jak mialam 15 lat tez bylam strasznie brzydka, zlosliwi chlopcy jak mnie mijali na przerwach to mowili do mnie "brzydula", jak mijali na ulicy to sie smiali... cos w tym jest, ze to co sa brzydkie zmieniaja sie w piekne, a te piekne w te brzydkie... bardzo wyladnialam, nie lubie sie chwalic, nie uwazam ze uroda jest najwazniejsza, nawet nie wiem czy jest wazna... jestem bardzo ladna i mam bardzo duze powodzenie u facetow, co czasem wprawia mnie w zaklopotanie, bo jestem niesmiala i krepuje mine to. powodzenia, zobaczysz, ze kiedys bedzie lepiej.

Gość ugllllyyyy
dzieki za słowa wsparacia, ale to wszystko mnie oprostu przerasta.. :(:( :( mam tradzik, ale nie tylko to tak mnie doluje. :( chcouiaz to tezz :( jestem brzydka sama w sobie. i wiem, ze uroda i wyglad nie sa najwazniejsze, ale...:( tak. bardzo chcialabym wyladniec, ale watpie w to. :(:(

Gość vdsvsvs
ja kiedys tez byłam brzydka gruba .... zmienilam swoj wyglad schudlam i na brak zainteresowania nie narzekam a na tradzik sa specjalne preparaty chodzby mydelko ptoteks za 3zł:)

będziesz piękna tylko i wyłącznie jak odkryjesz te piękno w sobie... pokochaj siebie i zobaczysz jaka potrafisz być piekna... :)🌼 bo kazdy na swój sposób jest piękny ..i nawet jak masz dzisiaj taki dzień ze uwazasz ze jestes do niczego i jestes brzydka to nic w tym dziwnego... kazdy tak czasami ma...i wcale to nie musi oznaczac ze tak jest.. jestes jeszcze młoda.. i naprawdę wszystko jest przed tobą.. kazda kobieta ci to powie.. ja wiem ze łatwo sie mówi zeby sie nie przejmowac ale kochana dopiero wchodzisz w ten okres kiedy z brzydkiego kaczątka staniesz sie pięknym i silnym łabędziem...

Gość mam to mydeklo
nic mi nie daje, nir wiem jak innym , ale mi nicccf

Gość vdsvsvs
a dermatologa idz moze on cos pomoze ja tez zawsze mowilam ze nie moge schudnac a schudłam :) dla chcego nic trudneho;)

Gość mijadziaaaaaaaaaaaa23
sorki ale tez sie wyzale... mam dość mojego zycia, nie nienawidze siebie.. jestem pieprzoną bulimiczką, całe dnie spędzam na kiblem ... moim najwiekszym pragnieniem jest usnąć i nigdy sie nie obudzić

Gość ehh ja tez
mam podobne mysli :( co powiecie na wspolne wspieranie sie?moze to cos da?

Gość drażynka
w wieku 15 lat byłam najbrzydszą dziewczyną w szkole, złośliwe komentarze itp teraz mam 24 i bardzo duże powodzenie u facetów..moje piękne koleżaneczki z czasów szkolnych zbrzydły i nikogo nie mają tak więc życzę Ci dużo cierpliwości iwiary w siebie