Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiemm

Czerwone plamy po wypryskach - PRZEBARWIENIA czy BLIZNY?

Polecane posty

Gość nie wiemm

Jak je sklasyfikowac?? Uzywam kremu Flos-Lek na przebarwienia, ale niewiele pomaga. Zastanawiam sie, czy czasem nie zdiagnozowalam tych sladow zle i moze powinnam zamiast tego nakladac krem na blizny, np. Tointex? Jak je sklasyfikowac?? Uzywam kremu Flos-Lek na przebarwienia, ale niewiele pomaga. Zastanawiam sie, czy czasem nie zdiagnozowalam tych sladow zle i moze powinnam zamiast tego nakladac krem na blizny, np. Tointex? Jak odroznic jedno od drugiego??

Gość do goryy

Gość aga_pp
ja tez takowe miałam ani przebarwienia ani blizny to właściwie nie były tylko takie sldy widoczne mniej lub bardziej.Zaczęłam uzywac Acne derm to jest maść kosztuje od 16 do 21 zł zalezy w jakiej aptece kupowana.I mi pomaga cera mi wyjasniałą i te slady praktycznie zniknęły...także ze swojej strony polecam Acne Derm..jest też droższy odpowiednik tej maści Skinoren kosztuje coś 50 zł albo i więcej.

Gość badu
nie chcę Cię martwić,ale nic nie zrobisz,ślady zostaną,kremy nie pomagają,może jakieś drastyczne metody-głębokie złuszczanie w gabinecie.:(

Jesli chcesz zlikwidowac przebarwienia i blizny a kremy ci nie pomagaja to udaj sie do kosmetyczki. jest wiele zabiegow, ktore uswaja problem - chemabrazja, dermabrazja, mikrodermabrazja, green peel, peeling azjatycki, polski peeling ziolowy, eksfoliacja kwasami AHA, weekend peel, blue peel. Kosmetyczka powinna wiedziec ktora metoda bedzie dla ciebie najbardziej odpowiednia, ale zanim przystapi do dzialania najpierw powinna przeprowadzic z toba wywiad kosmetyczny (trzeba zwracac na to uwage, bo kosmetyczki czesto to omijaja a to jest bardzo wazne). Ja mialam bardzo duze blizny i przebarwienia po tradziku i pomogl mi peeling ziolowy, kwasy AHA tez mialam robione, takze polecam.