Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

on___

Uczucie pieczenia w pochwie po wytrysku

Polecane posty

Moja dziewczyna ma uczucie pieczenia w pochwie po wytrysku. Dlaczego tak sie dzieje? Czy jestem na cos chory i dlatego jestem taki zracy? Czy tak zawsze jest? Jak temu zaradzic?

Gość hahahaj hge
widocznie tryskasz kwasem nie pij tyle tanich win

Gość hmmmmmm ...
to mnie wystarszyliscie mnie tez piecze hmmm przy najblizszej wizycie powiem o tym mojej gin

ja miałam ten sam przypadek i powodem takiej dolegliwości był stan zapalny czyli grzybica. po wyleczeniu grzybicy nie mam juz takich problemów i bardzo się cieszę bo to naprawdę było nieprzyjemne. Dziewczyny idzcie z tym do lekarza bo nawet przy najmniejszym stanie zapalnym będziecie czuły dyskomfort. Pozdrawiam

Gość pifpaf
ejjj tam straszycie , mnie zawsze piecze po tym jak mój facet wytryśnie, i chodzilam do lekarza i bylo ok, czystość pochwy i te sprawy, to po prostu chyba u niektorych kobiet chyba fizjologiczne. W czasie grzybicy to jak facet ledwo wejdzie to juz piecze.Mnie od kiedy pamietam zawesze po stosunku piekło i co tzn ,ze mam wieloletnia grzybicę?

Gość straszaczek
i u mnie tez tak jest....ze piecze

Gość asia19830323
aaa

Gość hjk
mnie piecze jeśli było hmmm zbyt namiętnie :P Jeśli jest delikatnie, długa gra wstępna itd to nie mam uczucia pieczenia, szczypania po tym jak mążdojdzie we mnie.

Gość Maslo
Moja sperma nie jest zrąca , ktora chce ; D?

Gość PatuŚŚ
Mam to samo uczucie- po wytrysku odczuwam pieczenie w pochwie. Byłam ostatnio u ginekologa i powiedział mi, że może to być wywołane niedoleczeniem upławów wywołanych używaniem tamponów ponieważ na nich znajduje się mnustwo bakterii. Krew okresowa oczyszcza wnętrze pochwy, a przy taamponach jest to niemozliwe.