Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mitsuko

Sposób na obwisłą skórę na brzuchu

Polecane posty

Gość Mitsuko

Po dziecku został mi brzuszek który nawet udało mi się zgubić z tym, że została mi sflaczała skóra bo tłuszczu. Czy mogę ją czymś zwalczyć poza operacją plastyczną? Czy masaże są w tej kwestii przydatne?

Gość skórka777777
no wlasnie,ja mam inny problem bo ja nie po ciazy tylko po prostu przytylam i zaczelam sie odchudzac,mam do zrzucenia ponad 30 kg ale boje sie co stanie sie z moja skora na brzuchu po schudnieciu??jak zapobiec obwislej skorze?????pomozcie kobietki??

Gość asiasia
czy się zapobiegnie to zależy od wieku i stanu skóry. przy odchudzaniu - nalezy chudnąc powoli i brzuch masować masowac i jeszcze raz masować. Najlepiej wszelkiej maści szczotkami + jakiś krem. codziennie. to powinno pomóc. Co do pozostałej skóry - cóż, tu już chyba tylko chirurg. Ćwiczenia, masaże itd na pewno złagodzą problem, ale nei wiem czy da się osiągnąc stan bez żadnej obwisłości. Mam ten sam problem. Ogólnie dość szczupła, ćwicze i masuję, a skóra i tak sobie. To już po prostu nie ta jakośc w moim przypadku.

Gość hula*hop

hmm.. moze naprzemienne cieple i zimne natryski? napewno ujedrniaja skore. a teraz coraz cieplej sie robi, wiec sie latwiej do takowych natryskow zmusic. moze jeszcze jakis sprawdzony balsam napinajaco-ujedrniajacy? a tak poza wszystkim to cwiczenia :) znalazlam cos takiego: http://agk.20a.w.interia.pl/CWICZENIA%20NA%20WIOTKI%20BRZUCH.htm pozdrawiam

Gość skórka777777
dzieki dziewuszki za rady.Mam 26 lat wiec skora jeszcze chyba dosyc szybko moze sie ujedrnic,jesli oczywiscie bede cwiczyc i masowac masowac...a moze znacie jakis sprawdzony balsamik??

Gość skórka777777
ivaa dzieki za stronke z cwiczeniami,nie moge niestety wykonywac cwiczen ze skrecaniem ale inne tak wiec bede cwiczyc,dzieki :-) pozdrawiam