Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anna689

oj sama sama

Polecane posty

Gość anna689

Mam 24 lat i jeste ciagle sama i mysle , ze tak juz bedzie zawsze wiem ze nie podobam sie facetom. chociaz ktos powiedzial ze wyjscie za maz to tez nie jeste metoda na to aby byc szczesliwym , sama juz nie wiem. Niedawno zauwazylam ze juz nie podobam sie facetom i juz mnie nie podrywaja wiem ze to zalosne ale tak jest nikomu ni mowilam tego co naprawde m,ysle bo sie wstydze.

Gość anna689
dla mnie to naprawde jest problem i mysle ze nie jestem sama

widzisz jestes sama jest tu wiele takich kobiet i mezczyzn tez pomyslalm sobie ze moze by sie moggly takie osoby spotkac wpisywac sie i pozanwac przeciez w tych czasach to normlane boza duzo czasu nie ma na nic ale coz wola sie uzalac dalej marudzic niz sie z kims spotkac...

Gość anna689
jestem niesmiala wiec z kim mam sie spotykac , przestalam wierzyc w siebie teraz troszke przytylam wszyscy mi mowia ze jestem gruba i ze okropnie z tym wygladam mimo ze sie sobie podobam to jesli nn stop slysze takie opinie i to od osob mi bliskich to juz nic mi sie nie chce i za czynam watpic w to wszystko

Gość anna689
do anonimek facetiow z kompleksami nie potrzebuje

Gość anna689
watpie w to zebym na tym forum znalazla kogos

anna wazne zebys ty sie dobrze czuła po co ci facet taki co nie bedzie ciebie akceptował wiesz znam chlopaka ktory ozenił sie z taka paskudna dziewczyna i kazdy sie dziwił dlaczego co on w niej widział juz nie wspomne ze była pewnie duzo grubsza od ciebie bo jest naprawde gruba i co uczucie to uczucie nigdy nie wiadomo.... a jesliinni ci mowia ze ciz tym zle a ty sie dobrze czujesz to olej to wazne zebys ty sie dobrze czuła :)

Gość anna689
jakos dziwnie dzilam na facetow jak kogos poznam to potem taki facet juz nie chce sie ze mna spotykac co ja robie zle.Glupiej lalki z siebie nie bede robic co mruga oczami i siada facetom na kolanach. ktos mi powiedzil ze mam trudny charakter ale lepiej miec trudny niz rzaden prawda?

on anna wiesz ilu tu juz pisało ze z checia by sie z kims spotkali ze tacy nismiali ze wstdza sie zaprosic dziewczyne.....to tu chyba latwiej sie do kogos odezwac wiekszy komfort bo nie widzisz tej osoby od razu..... troche wiary tylko...

Gość anna689
juz tak kiedys zrobilam i tez nie wyszlo

Gość anna689
charakter mam TRUDNY jestem bezkompromisowa wymagajaca (od siebie rowniez) czasem jestem zlosliwa cholera, a najgorsza moja wada to to ze mowie ludziom prawde prosto w oczy ostatnio o maly wlos a stracilabym przez to prace itd

Gość może zajrzyj tu
kurcze- nie umiem wklejać linków:( trzeba usunąć te br i 20%

to co jak ci raz niewyszło to trzeba sie zamknac w domu i mowic ze sama jestem????? tzreba troche wykazac inicjatywy:D

Gość może zajrzyj tu
dzięki! - na pewno skorzystam z tej rady:)

Gość anna689
dziekuje wam ale mysle sobie ze juz zawsze bede zyla tylko praca i ROBIENIEM KARIERY. to straszne ale juz tak bedzie

to szukaj takiego faceta co by tego oczekiwał a nie mydlenia oczu ..a z tym mowieniem calej prawdy zawsze i wszedzie to tzreba sie czasem ograniczyc ja tez tak kiedys myslalam ale nie kazdy jest tak silny psychicznie zeby uslyszec cos naprawde przykrego wiec czasem lepiej nie mowie ze od razu klamac tylko pwoiedziec moze duzo duzo bardziej delikatnie:)

anna kariera to nie wszystko nie bedzie trwała wiecznie a do pustego domu to jakos tak nie miło wracac zawsze nie bedziesz w pracy a w swieta w dni wolne to dopiero sie czuje .....wiec sie zastanow wszystko moza połaczyc:D