Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mimimimimooa

PYTANIE DO FACETÓW!!!!

Polecane posty

Gość mimimimimooa

Czy jeśli Wasza kobieta może osiągać orgazm tylko w określony sposób, np. TYLKO na jeźdźca, albo TYLKO gdy ma wyprostowane nogi, albo TYLKO podczas pieszczenia ustami ..to czy Wam to przeszkadza? Czy odczuwacie brak tego że ona nie może mieć orgazmu w każdej pozycji? czy uważacie ją przez to za gorszą? wybrakowaną? myślicie że ma problem? Uważacie że inna by takich problemów nie miała? nie brakuje wam innej kobiety która mogłaby w łatwiejszy sposob dochodzic?

Gość murinio
Nie przeszkadza i wogóle nie ma znaczenia.Ważne że ma orgazm.Bez przesady, nie zwraca się na wszystko uwagi.Nie rób sobie sztucznych problemów.

Gość w żadnym wypadku
tylko szowinista mógłby tak pomyśleć. czyli męski odpowiednik kobiety, która uważa za beznadziejnego gościa, który, w jej mniemaniu, ma za małego penisa.

Gość vivid
Myślę, że mało któy facet przejmuje się orgazmem kobiety, a już na pewno nie tym czy go ma i w jakiej pozycji. Tak, z doświadczenia własnego.....

Gość w żadnym wypadku
a to akurat nieprawda (mam nadzieję), co mówi vivid... jak można to robić nie przejmując się tym czy partner ma orgazm? :>

Gość truuuuuuuuusia
a ja sama nie wiem......mój przyjaciel dość... lekceważąco opowiadał o swojej byłej dziewczynie która mogła mieć orgazm tylko jak miała wyprostowane nogi, narzekał że nie mogl się w pełni odprężyć bo zawsze musial pamiętać żeby jej drażnić łechtaczkę i żeby byla przy tym wyprostowana cała inny natomiast narzekał że jego dziewczyna dochodzi w 40 min i że on się męczy, poci przy tym i w ogole, a wolałby zeby dochodzila szybko natomiast koleżanka mi opowiadała że jej chlopak ma jej za złe że podczas stosunku sama się dopieszcza więc może coś w tym jest.... bo jeśli tak to nic dziwnego że kobiety udają

Gość nie macie innych problemow

Gość
Hmm wyorostowane nogi, czy na jeźdzca - nie sądzę żey to był prolem. Ale jeśli dziewczyna dochodzi tylko przy pieszczotach palcami, alo ustami to raczej działa na męskie ego. Sądzę, że i panna nieszczególnie się czuje jesli facet może sie spuścić tylko w jej ustach...

Gość 7777yjla
no tak, ale między tym a tym jest różnica u kobiety jednak łechtaczka jest najważniejsza oczekiwanie by miała koniecznie orgazm od samej penetracji powoduje to że kobiety udają

Gość uuuuuuupuuuuuuuuuuuuuupu

Gość aga 79
A ja mam 27 lat i dopiero od niedawna orgazm :) A sex uprawiam od 18-go roku życia. Nie czułam sie przez to gorsza!! orgazm mam narazie tylko przez draznienie paluszkami w środku i języczkiem łechtaczke :) Ale pracuje nad innymi pozycjami :) Pozdrawiam

Gość Jester
Na pewno nie ma mowy o wybrakowaniu. To po prostu indywidualna cecha organizmu. Zależałoby to czy i mnie ta pozycja sprawiałaby radość, czy czułbym się w niej dobrze. Radość z orgazmu partnerki jest dla mnie tak wielka, że jest to ważniejsze niż to w ilu pozycjach go osiąga.

Gość mój kamyczek do ogródka
ciesz się że wogóle masz orgazm....

Gość reaktywność seksualna kobiety
Do "Apostoł Nienawiści": po co kobiecie facet dla ktorego jego "ego" jest ważniejsze od niej?...