Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktosio

Grzybica - facet !!

Polecane posty

Gość ktosio

Witam wszystkie forumowiczki. Mam problem z tym że prawdopodobnie mam grzybicę na penisie. Z tego co wyczytałem na topiku Grzybica wszystko pasuje. Obrzęknięty penis i zaczerwienie które boli przy dotyku. :(((( Niestety nie znalazłem tam żadnych odpowiedzi na temat: 1. Czy mogłem się nią zarazić od mojej dziewczyny jeśli zawsze używałem prezerwaty? 2. Czy w przypadku facetów leczenie jest skuteczniejsze i można się z tego wyleczyć! 3. Czy ktoś zna dobrego wenerologa w Warszawie ! Ten do którego poszedłem dał mi już Pimafucin, Betnovate, Triderm a mimo wszystko to paskudztwo jest. :( Będę wdzięczny za sprawdzone rady bo naprawdę ciężko mi z tym paskudztwem. placzus@o2.pl

Gość karolinaa
Idz do Baktera na Targoej i zrob wymaz.To podstawa. Pewnie,ze mozna sie z tego wyleczyc a grzybica mogles sie zarazic sam,niekoniecznie od dziewczyny.Moze to byc grzybica po antybiotyku a moze zaraziles sie przez seks oralny?

Gość karolinaa
I jeszcze jedno,musisz zostac przeleczony tabletkami,same masci moga nie pomoc.

Gość ktosio
Brałem już Orungal ale niestety tylko przez dzień, zgodnie z sugestią lekarza. Jeśli chodzi o zarażenie to może być spowodowane tym, że wprowadzili się do mnie nowi lokatorzy i może coś ze sobą przywlekli ! :/ Brałem antybiotyk przez jakis tydzien i być moze od niego. ale sam nie wiem. wczesniej nic takiego nie bylo. teraz trwa to juz 2 tygodnie i strasznie mnie to wkurza. :( Dzieki karolinaa, pójdę tam jak najpredzej!

Gość ktosio
a wiesz moze ile kosztuje taki wymaz i czy mozna zrobić go bez skierowania. oczywiscie chodzi o wymaz z członka ??

Gość karolinaa
Oczywiscie,ze bez skierowania - to prywatne laboratorium,placisz i robia badanie.

Gość ktosio
Ok, dzięki wielkie.

Gość LiLyy
ja miałam kiedyś takie coś po antybiotykach ;( musiałam zaliczyć ze 4 wizyty u lekarza i wtedy przeszło. Życzę powodzenia!

Mam problem ,chodzi o mojego faceta.To moj pierwszy facet wiec i pierwszy czlonek . Wiec moj facet ma cos na napletki a raczej pod nim ,takie biale kropeczki ,czy to normalne czy kazdy facet tak ma?? moze to grzybica ? pomozcie

na grzybice dobra masc clotrimazolum jest dziala bakteriobojczo, na rany ropienie zaczerwienia polecam masc szalwiowa z allegro uzytkownik ca-mils mozna nabyc