Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasza

juz jestem w kropce ...

Polecane posty

juz sama nie wiem co jest ze mna nie tak moze mi to ktos pomoze zrozumiec inteligentna skromna ladna zadbana z usmiechem ktora nie ma fochow oddaje sie cala nic nie chce w zamian a jest sama ??

Gość MrSpec
To przez PL, niski poziom rozwoju państwa skutkuje niskim poziomem rozwoju społeczeństwa, znaleźć kogoś na poziomie jest ciężko, ale nie jest niemożliwe. Szukaj a znajdziesz :)

Gość issabela
kwiatku jak bedzie TEn to zaiskrzy i.. przyciagnie z dali, nieprawdopodne historie pisze zycie wiem co mowie;) gorzej jak na sile pisza historie ludzie np kobiety. i tak im to nic nie daje, krzywdza same siebie. sercem w serce i za glosem serca a dojdziesz do faceta na poziomie:) twego serca:)

dzieki i masz racje ale ja nie pisze nic na sile zobaczymy jak bedzie;)

Gość issabela
wiem:) ty nie:) cmok:) ale jak znam zycie sa takie kobiety:) no to maja za swoje:) ❤️ pamietaj to jets busola zycia:)

moze masz racje ze sa ale czasem mi sie zdaje ze one mimo tego ze cierpia maja troche szczescia a ty czlowieku sie mecz bo chcesz jak dla wszytkich jak najlepiej i dajesz wszytko.. ale chyba warto poczekac na tego wlasciwego.... ale czy sa tacy ot pytanie

Gość łeeee...
No tak...wszystko to bardzo optymistyczne...ale jak sobie poradzić z beznadziejnym nastrojem w tzw. " międzyczasie"?

wlasnie to dobre pytanie co zrobic w tym czasie zajac sie soba przyjaciolmi praca szkola jak to wszytko ogarnac ..

Gość issabela
tak zajac sie soba i wyzekiwac spotkania kolejnego:)