Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiemmmmm

czy zmiana czasu ma jakis wplyw na tabletki anty?

Polecane posty

Gość nie wiemmmmm

Jesli przed zmiana czasu bralam tabletki o 20 to o ktorej mam to robic po zmianie czasu?

Gość nie wiemmmm
no dziewczyny nie wiecie?

Gość bmhjnkgfff
O 21.00 To naprawdę proste!!!

Gość nie wiemmmm
oj wiem ze o 21 ale czy to jest konieczne, nie moge brac dalej o 20? A jesli bede dalej brala o 20 czy bedzie to mialo jakis wplyw? Prosze o dop bo serio sie nad tym zastanawiam

Gość bbboj
no niestety...traca całą swoja skuteczność...niestety godzina różnicy to duża przesada...ale nie martw sie...od nastepnej paczki bedziesz zabezpieczona...chociaż czy na pewno???

Gość nie wiemmmm
no jak zwykle kafeteria pelna ironii dzieki za pomoc :/

Gość bbboj
bo glupia jestes... a na glupie pytania sa głupie odpowiedzi :O

Gość nie wiemmmm
a ty za to na pewno wszystko wiesz :/

Gość jesli bralas
o 20 to powinnas teraz brac o 21 ,godzine w ta czy w ta strone mozna przesunac ,ale nie wiecej i nie nagminnie :)

Gość midka
hey mozesz brac spokojnie nadal o 20. Jedna godzina w tą czy w tą nie zrobi różnicy, Organizm sie przyzwyczai do tej zmiany jak bedziesz brala przez caly czas o tej samej porze znowu. Ja np biore o 21. ale zapomnialam o zmianie czasu, zmienilam zegarki i wyszlo na to ze o 22 wzielam, oczywiscie bede nadal brala o "starej" 21.

Gość nie wiemmmm
dzieki za normalne odpowiedzi, ale chyba jednak bede brala o 21 wole dmuchac na zimne :)

ALE NIE POTRZEBNIE zatrzymaj sie przy godz 20. po co zmieniac przyzwyczajenia. Przeciez w tabletkach chodzi o branie o stałej porze a nie o stałej godzinie. No jesli jestes początkująca to moze tego nie wiesz ale wierz mi ze tak jest. Stała pora to np 20-23 np ... chodzi o wieczor, tak samo jak dzien sie dzieli na ranek, południe, popołudnie i wieczor. ja biroe tabletki o stałej porze a nie godzinie, czyli jak chodze myc zeby przed snem, zdarza sie to o 21. czasem o 22.30. Jakos w ciąze nie zaszłam i nie zajde niepotrzebnie. Wiec nie komplikuj sobie;) pozdrawiam.

Gość pustko
po pierwsze : najpierw poczytaj topiki anie zakładja kolejny bo juz jakas idiotka zalozyla taki wątek , po drugie: co to za róznica kiedy wezmiesz ??jesli umiesz czytac ze zrozumieniem na ulotce napisane jest wyraznie ze mozzna brac tabletki z poslizgiem do 12 godzin ..oczywiscie nie caly czas.. ale jest przesuniesz o godzine..to logiczne ze wszysko bedzie ok..