Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karo karo linka

mam 179cm i waze 59kg, czy to za duzo??

Polecane posty

mam 177 i 68kg. Przy mojej budowie uważam to za najbardziej normalne. Nie chcę ani prztyć ani schudnąć, jest mi z tym dobrze. Prawidłowa waga nie zależy od jakiegośtam kalkulatora ale od typu budowy ciała, preferencji i zdrowego rozsądku przede wszystkim. Modą nie ma co się sugerować (zmienia się co jakiś czas), \'expertami\' czasem też nie warto (zmieniająwytyczne co jakiś czas). Poprostu żyj i patrz na świat, a nie na wagę. Ważniejszy jest stan ciała (jędrność, mięśnie, stan skóry itp.) niż parę kg w lewo czy prawo. A od tego w zasdzei jeszcze ważniejszy jest stan ducha (pogoda i akceptacja siebie). Nad tym warto się zastanawiać i w tym upewniać. Pozdrawiam

Gość zakochana i kochana
ej no

Gość trybishka
a ja 179cm i 63 kg:) chciałoby sie 3kg zrzucic, ale nie chciałoby sie wysilac;) hehe:) tzn, że chyba tak naprawde dobrze sie czuje ze sobą...:)

182 cm i 64-65kg. wg niektorych powinnam wazyc ok 70 kg (a nwet wiecej) i wazylam tyle i naprawde wygladlama wtedy nie zaciekawie uwierzcie mi. teraz tez mysle ze 2kg mniej by mi nie zaszkodzilo ale nic na sile. moim zdaniem (autorko topiku) wazysz troche za malo.. no ale moze masz taka budowe poprsotu

Gość calas
mam 174 i waze 61,62 i uwazam ze wygladam seksowniej niz kiedy wazylam 55,,wtedy kazdy mowil ojejj jak ty wygladasz,,,a teraz same komplementy slysze,,nawet jeszcze ze 2 kg bym przytyla chetnie,ale tu wazna jest budowa ciala i kosciec,ja cwicze duzo wiec mam jedrne cialo.

karo - na pewno NIE za dużo.... masz BMI = 18,42 a wagę prawidłową określa przedział 19(albo 20) do 25 ja mam 170 cm i ważę 58 kg BMI = 20,07 czyli waga w normie pozdrawiam

Gość andzia----22
mam 177 i 68, dal mnie trochę to za dużo jak mam 63 to jest w sam raz, pzrytylam teraz tez po p\tabletkach, jakmam mniej niz 60 wygladam jak chodząca anorksja ble i fuj same kości, może taka sylwetka po prostu

Gość abecekdal
to malo!!!!!!!