Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zyta69

czy jest tutaj Ktoś z Trójmiasta

Polecane posty

Gość zola69
hey witajcie ludzie z Trójmiasta w Wejherowoie pogoda w miarę , ale jechałam do Pucka około 14 to była zadymka no cóż kwiecien plecień poprzeplata trochę zimy trochę lata ..... oby do prawdziwej wiosny, a potem do lata Jakie plaże polecacie latem lub jeziorka ???

ja też \'zaobserwowalam\' dzis snieg :Ddobrze, ze w domu bylam, bo bym sie xhyba wsciekla... a po godzinie slonce swoecilo... ehhhh ... :/ a dzis w nocy ma byc mróz :] ...poprostu bajka :/ ja polecam plaze w Gdyni!!! :) :P a poza tym Rewe i Karwie.. nie liczac fatalnego dojazdu i braku miejsca do zostawienia samochodu,.. no i lodowatej wody plaza jest fantastyczna i warta poswiecen :)

Gość nauzy - to przyjezdzaj do nas

pada, zimno......nici ze spaceru nad morzem:( do Gaba21- miałam pieska który mi zjadł kilka par butów, puFe, kapcie, kawałek wykładziny, zozszarpał na kawałeczki puszkę po coli, to samo uwielbiał robić z kartonami po mleku, kradł dzieciom słodycze i nade wszystko uwielbiał gumę do zucia i PIWO. Aha, zjadł jeszcze książkę \"Hobbit\", ale to akurat nic dziwnego bo piesek nazywał się BILBO i pewnie chciał poznać genezę swojego imienia. Aby uniknąć skutków niszczycielskiej siły tego potwora musiałam po prostu temu zapobiegać czyli chować wszystko, aby nie dostało się w jego paszczę. Kupowałam mu takrze zabawki psie i takie duże kości w sklepie zoologicznym, aby odwrócić jego uwagę od rzeczy domowników. Pomagało. Niestety Bilba juz nie ma, wyruszył pewnego dnia na wędrówkę i juz nie wrócił:(

hmmm.. z tego co wiem, to sa takie specjalne spreye ktorymi psika sie rozne przedmioty,w tym przypadku mam na mysli sprey odstraszajacy koty.. bo moj tepi pazurki na rokach kanapy (malo co zostalo.. strzepy zwisaja ) ... zapach ma odstraszac kota od danego miejsca, wiec automatycznie zniechecac do drapania.. (jesli chodzi o ojgo kota, to poprostu lgnał do butelki i się o niąocierał.. wiec skutek był odwrotny, za to kiedy kupiliśmy spray \' kocimiętke\' ktory mial przyciagac (popsikana drapaczka dla kotow) to uciekal jak przed ogniem i kichal... moj kot jest dziwny?! ) no.. moze jest cos takiego co dziala na psy?? :)

tak, są takie spraye również dla psów, ale nigdy ich nie stosowałam, chociaż kiedyś próbowałam pryskać niektóre rzeczy moimi perfumami, ale okazało się, ze psiak je uwielbia i efekt był wręcz przeciwny, uwielbiał również spray do czyszczenia mebli i odświerzacz do powietrza :O czasami się zastanawiałam czy on aby jest zupełnie normalny:D tato- jak tam dzieciaki? moje też chorowały, ja zresztą tez, okropne katarzyska nas dopadły, ale na szczęście już po wszystkim:)

Wiesz Gaba co do Twojego pytania odnośnie psiaka. Nasze psisko pod tym względem też dało nam nieźle w kość. Jak go przygarneliśmy miał jakieś 4miesięce i tak do 8miesięca gryzł wszytsko: tapety, komodę, kable...długo by wymieniać. Nie pomogało nic, żaden spray, perfumy, klapsy... Miara się przebrała, gdy schrupał nowiutkie, skórzane, włoskie, baardzo drogie pantofle. Po raz pierwszy dostał porządne lanie (kurde żeby nie było, że martletowaliśmy psa:( ). Poprostu zawsze dostawał klapsa, a tym razem dostał 2razy smyczą przez tyłek, i od tej pory spokój! Tyle, że chyba najważniejsze w tym wszytskim, że właśnie wtedy przyłapaliśmy go na gorącym uczynku! i wiedział za co dostał... Nie namawiam Cię do bicia, bo sama zrobiłam to po raz pierwszy i ostatni, ale w przypadku naszego kochanego diabełka pomogło. Teraz ma 2,5 roku i nadal uwielbia gryźć, ale wyłącznie swoje zabawki:) Na każdego psa jest sposób, kwestia rozgryzienia go;) A co do pogody...to u mnie świeci piękne słonko:) ale przebywam poza ukochanym 3city:(

czarownico odchudzasz się?- stopka ja tez chyba muszę sie za to zabrać przytyło się trochę przez zimę:O

dzieciaki juz powloi zdrowieja ale za to mnie atakuje :( no i znowu wydalem w aptece 10 to juz razem 60 zl i wez tu badz chory :D - sluzba zdrowia to moze jakis temat :D , zartowalem chociaz tu o tym niepiszmy :(

Gość zola69
to muszę Ci powiedzieć, że bardzo mało wydałeś w aptece moje dziecko jak chorowało to wydałam 80 zł mój facet 150 zł nie mówiąc o mnie to są dopiero wydatki i zamienników tańszych nie było, ale jeszcze trochę i mam nadzieję, że będzie ciepło i choroby odejdą .... będzie słońce i plaża..... pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie pa pa

Gość nie zniese
Gdynia słoneczna, wielki plac budowy :)

..oj troszke mnie nie bylo z wami...właśnie przyjechałam ze swojego ukochanego gdańska spowrotem na hel-ale tu leje :)

pipsztak - staram sie.. :P ale jak widac, cos mi slabo idzie.. chociaz w sumie bardziej mi zalezy zeby poprostu stracic brzuszek :) w koncu na plaze niedlugi .. tylko jakos ehhh... cwiczyc mi sie nie chce :P

Białadiablica- ja mieszkam w trzech miejscach i robi się to męczące:( Cieszę się bardzo, bo w sobotę zawitam do Sopotu:D, liczę bardzo że pogoda dopisze...a jak nie to i tak będe się dobrze bawić jak zawsze:classic_cool:. Miłego dnia życzę!

Chciałabym w związku ze zbliżającymi się wielkimi krokami świętami złożyć Wam wszystkim skromne życzenia, by ten czas spędzony w gronie najbliższych był pełen radości, ciepła i miłości, jak również czasem odpoczynku od spraw i problemów codziennych! 🌼🌼🌼

Gość tak se pisze
a dzieki i serdecznie na wzajem ale pogode mamy fatalna, nie?

A wiecie może czy teraz w piątekt i sobotę będą pootwierane cluby?? bo mam ochote na małe balety :)

Ja do Sopotu zawitam dopiero jutro, ale dla pocieszenia w centralnej Polsce pogoda również fatalna! Co do klubów, to z tego co pamiętam sprzed roku to większość pubów pootwierana była, ale dość krótko i dopiero nadrabiają to w poniedziałek imprezkami. W sumie nie ma się to dziwić.

Gość tini łini
ja jestem, ale wstyd mi się przyznawać, że tu siedzę

witaski wszystkim! ciesze sie,ze powstał topik o 3miescie.ja-gdansk.fajną mamy pogode nie?pada i pada,choc wczoraj byłam z corka i z psem nad morzem i było dosc cieplo.a kto z was był w faktorii? to knajpka dla ,,,no,bardzo tolerancyjna,wiecie! ja trafiłam przez przypadek w sobote,kumpela powiedziała,ze super zabawa.no i była super zabawa! swietnie swietnie i jeszcze ra swietnie!a ci panowie taaaaacy przystojni!pozdrawiam!

Gość sratatata
Ludziki, nie macie jakichć namiarów na jakieś kwatery w Gdyni lub Sopocie co by można na 1 nolceg wynająć???

Gość mik mik bzium
hej ho ja jestem z trojmiasta ale od niedawna (wlasnie kupilem mieszkanko hurra :) ), chetnie poznam ludzi :D Mam 27 lat, pracuje i studiuje. pozdrawiam

Nowy! A skąd przybyłeś?? Gdzie kupiłeś to mieszkanko? no i czemu 3city;)