Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bewitches

Sama nie wiem

Polecane posty

Gość Bewitches

Mam burze emocjonalną.Pani doktor po zrobieniu usg stwierdzila ze chyba jestem w ciazy .Robiłam dwa testy ciazowe i wynik byl negatywny.Czyli nie jestem .Jestem nalogową palaczka a teraz nie moge patrzec na papierosy.28,03 mam dostac okres>Mam bolace obrzmiale piersi uklucia w dole brzucha pochłaniam stosy ogorkow konserwowych-i pytanie czy ja jestem w ciazy skoro test niby 100 % wykazal brak ciazy.Chyba sie wykoncze

Gość co za pustaki
poco zakładasz 2 takie same posty idiotko??jak ktos bedzie chcial to Ci odpowie na tamtego

Gość Bewitches
a co cie to obchodzi?masz jakis problem ze soba?Jestem tutaj pierwszy raz i nie wiedzialam jak to sie zaklada a ty jak kogos nie obrazisz to sie zle czujesz czy co?

Gość co za pustaki
tak mam problem bo wkurza mnie to ze lidzie piszą kilka takich samych ątkow i zasmiecaja forum...i jesli nie obraze kogos takiego jak ty to masz racje zle sie czuje

Gość wela
Zamiast analizować apetyt na ogórki konserwowe idź do lekarza i niech zbada Ci krew. Wtedy będziesz wiedzieć na pewno.

Gość Bewitches
To moze powinienes czy powinnas odwiedzic psychiatre..Albo odrazu rzucic sie z mostu im mniej takiego gowna na swiecie tym mniej bedzie przemocy i chamstwa.Pozdrawiam imbecyla number one na tym portalu na ktorego trafilam

Gość zrob sobie test
ale taki w labolatorium najlepiej z krwi nie z moczu w nich jest 100% pewnosci !!

Gość pustaki
na tym forum jest pełno topikow jednakowych wiec mnie to wkurza ...powinnas przyanjmniej napisac ze przez pomylke napisalas..a ztym mostem to chyba Ty pwinnas sie zniego rzucic samam mowiesz ze sie chyba wykonczysz.. a skoro mas ztaki probelm, musisz byc bardzo zdesperowana skoro zakładasz 2 takie same topiki i szukasz odpowiedzi przez ineternen zamiast isc do innego lekarza

Gość baraburka23
heh widac ze masz burze emocjonalna bewitches...idz do innego lekarza , nie kloccie sie i nie zakładaj dwoch postow o tej samej tematyce..

Gość Bewitches
Przepraszam jesli kogos urazilam zaklaDAJAC DWA TEMATY nie mialam pojecia jak to sie robi...sorki:-)

ludzie bez przedady... dziewczyna ma problem a wy ja od idiotek wyzywacie \"co za pustaki\" hahaha dobre ty chyba masz sam problem ze soba i wyzywasz sie na innych wybacz ale to nie jest normalne cos ci sie dzieje ze jest o tym kolejny topik? moze ktos woli sam opisac swoja sytuacje a nie dolanczac sie do innej nie no brak slow do bewitches: mam nadzieje ze jednak sie wszystko wyjasnilo na twoja korzysc:)