Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ladyknox

kosmetyczka Kraków

Polecane posty

Czy zna ktoś może dobrą kosmetyczkę/salon kosmetyczny w Krakowie? Chciałabym oczyścić swoją cerę, pozbyć się zaskórników i niedoskonałości, ale boję się dostać w jakieś niewykfalifikowane ręce... Proszę, jeśli znacie jakieś dobre miejsce, to napiszcie gdzie i jaka mniej więcej jest cena takiego zabiegu!

Gość Iza0907
Bardzo dobry salon jest przy ul Szlak, nazywa się Black Pearl. Mają ciekawe zabiegi dla każdego typu cery, chodzę regularnie i polecam. Ostatnio mają nowość w ofercie, zabiegi Klapp.

Gość Geniaxx
Ja chodzę do tego na Stradomskiej 11. Bardzo fajna obsługa i oferta zabiegów no i nie aż tak drogo. Tu masz namiary http://katiabeauty.pl

Gość Judytaxx
Ja np. korzystam z usług http://najlepsistylisci.pl/1-2/ ponieważ jest tak i kosmetyczka, ale i fryzjer co zazwyczaj załatwiam za jedną drogą. Jest tam bardzo dobra fryzjerka Basia - stylistka l'oreal :-) Na dodatek znajdują się w centrum Krakowa.

Gość gość
Ja byłam w tym tygodniu w źródle piękna i zapłaciłem około 100zł bo mają promocję:-) Polecam ten salon bo skóra jest bardzo dokładnie oczyszczona.

Gość Izka893
Bylam ostatnio w fajnym salonie, w budynku Angel City przy Galerii Krakowskiej, czarno biały, bardzo elegancki niestety nazwy nie pamietam. Bardzo polecam, naprawde wszystko na wysokim poziomie a ceny jak na taka lokalizacj***ardzo przywoite

Gość gość Ada
Możesz zobaczyć w Vici Clinic na ul. św. Sebastiana. W ofercie mają sporo zabiegów, oczyszczanie manualne również, ale polecam zabieg laserem. Redukuje już powstałe blizny potradzikowe, wyrównuje koloryt skóry itd. Przy pierwszej wizycie można skorzystać z 25% rabatu cenowego.

Byłam ostatnio w gabinecie kosmetycznym Medycyna zdrowia i urody na ul. Zdrowej. Super salon, aktualnie mają fajne oferty na grouponie. Warto zaglądnąć! ;)

Gość gość
Zgadza się salon kosmetyczny Black Pearl jest najlepszy na tym lokalnym rynku. Pani Agata z tego salonu podczas zabiegu korzystała z kremu znieczulające go swiss który mi poleciła do robienia bolących miejsc na ciele. Sprawdziła w internecie i najlepszy krem znieczulający kupilam na www.naporost.pl

Gość Farajna
Na Karmelickiej znajduje się bardzo fajny salon urody. Tutaj masz ich stronkę- http://jadoreinstytut.com/ Warto porównać sobie ceny i zabiegi jakie oferują. Mnie poleciła ich znajoma, która wykonywała u nich depilacje laserową.