Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość męczyzna

Co musi mieć w sobie facet, żeby kobeta chciała z nim być?

Polecane posty

Gość męczyzna

A co odpycha kobiety od faceta?

Gość pisala kobieta
kobiety sa tak zdesperowane, ze leca na kazdego kto okaze im odrobine zainteresowania :P

Gość musi mieć... to coś

Gość szukajcie a znajdziecie
Musi być dobrym człowiekiem i nigdy ale to nigdy w życiu nie sprawic jej zawodu:)

Gość kobiety nienawidzą
chytrych facetów-zgroza,lubią natomiast dobrych ,chojnych,troskliwych,wyrozumiałych,opiekuńczych,CZYSTYCH.

Gość męczyzna
zaskoczyłaś mnie, słyszałem dużo głosów, że obecne kobiety nie potrzebują do niczego mężczyzn no ale skoro juz tak mówisz, to powiedz dlaczego są zdesperowane?

Gość po prostu ...
strach przed zdrada tym ze sie nie uda ze postawiona przez nie wyimaginowana poprzeczka o idealnym facecie legnie w gruzach...i tak naprawde nie doceniaja tego kogo maja kolo swego boku,,,

Gość męczyzna
tiaaaaa no to ja chyba dam sobie spokój z babami, co prawda i tak większość z was nie jest damami, też bekacie, puszczacie bąki, śmierdzi wam spod pach , macie brzydkie niezadbane a czasem obgryzione paznokcie ale i tak ja nie mam ochoty odgrywać tych wszystkich cyrków, otiweranie drzwi w samochodzie, kiedyś tak nawet robiłem ale wydało mi sie to tak idiotyczne, że postanowiłem być sobą, a życie w pojedynkę też ma swoje plusy, można np podróżowac po całym świecie i w ogólre realizować wszelkie pragnienia, które dla zwykłych smiertelników wydają się nierealne

Gość pisala kobieta
poczytaj sobie topiki na kafe, zobaczysz, ze prawie wszystkie marza o wielkiej milosci, polowa jest zakompleksiona, samotna, marzaca o jakimkolwiek przejawie zainteresowania ze strony mezczyzny, niestety nie mozesz byc za dobry, bo one marza o dobrych i czulych, a kochaja tych chamskich, zdradzajacych i nieodpisujacych na smsy, niestety kochany w 85% przypadkow tak jest. Wiec jak chcesz miec kobiete u swych stop to zwodz i unikaj na zmiane, bedzie sie zastanawiac o co chodzi, plakac i czekac na jakikolwiek gest, czasem okaz czulosc i cieplo, potem obojetnosc, niewazne kim jestes i jak wygladasz, ona bedzie skomlec jak pies o te chwile zainteresowania z Twojej strony, smutne, ale prawdziwe :O tym dla kobiet jest milosc.

Gość do osoby
ktora cos wkleila z poradnika z pani domu lub cosmo oglupiajacego kobiety :)....daruj sobie idealow nie ma i nie bedzie :)...a do pytajacego mezczyzny to hm albo sie jest z kims i akceptuje sie jego wady albo nie ..a poszukiwaie odpychajacyh cech u mezczyzn nie ma sensu bo to indywidualna sprawa jedni akcpetuja to inni nie...sa gusta i gusciki;) pzdr

Gość pisala kobieta
kobiety marza o tym, zeby ci, ktorzy ich nie kochaja byli dla nich dobrzy, a tych oddanych nie zauwazaja

Gość tak tak...kobieta
Kobiety mowia tylko ze lubia milych, kochajacych, oddanych mezczyzn, tak naprawde to ciagnie je do tych ktorzy je \"olewaja\" - ktorzy je zdradzaja i nie szanuja...wystarczy poczytac topiki na forum...to taka forma masochizmu i uwielbiania uzalania sie nad sama soba...

Gość męczyzna
no właśnie zauważyłem, ale pierwszy raz słysze to od kobiety. Mówiąc krótko recepta jest całkiem prosta- kobiecie załezy na takich mężczyźnie, któremu nie zależy na tej kobiecie. Z resztą mężczyznom też bardziej podobają się te kobiety, którym na nich nie zależy więc. Dobrze, że zrozumiałem wreszcie jak to działa:)

Gość maniuska
A czym uwiesć mężczyznę ??

Gość pisala kobieta
pisze ci to, bo to jest prawda (zaraz kobiety sie oburza) i dlatego, ze mnie skreca jak widze te glupie baby (nie wszystkie takie sa, ale wiekszosc cierpi "z milosci" na wlasne zyczenie). Taak... kobiety uwielbiaja cierpiec z milosci, sluchac ckliwych piosenek i tesknic do czegos, czego nie maja i co w ogole nie istnieje przewaznie.

Gość tak tak...kobieta
pisala kobieta! Wcale sie nie oburza, tez jestem kobieta i zauwazam to samo co Ty, wystarczy przelec po topikach i wiadomo o co chodzi...pozdrawiam!!

Gość pisala kobieta
nie wszystkie sie oburza (tak tak... kobieta 🖐️), ale wiekszosc... bo nie wszystkie takie sa, ale niestety jest ich baaardzo duzo... ale jesli chcesz byc z normalna kobieta a nie grac w gierki to nic nie rob tylko badz soba i staraj sie postepowac uczciwie wobec niej.

Gość męczyzna
nie wiem, wszak jestem męczyzną a nie mężczyzną a tak na serio to nie jest takie łatwe pytanie. uwieźć. to chyba zależy jakiego, niektóym może nie wiele trzeba, innym jakiś mały sygnał a np ja jestem a przynajmniej w preszłości, kiedy zdażało się, że jakaś próbowałą mnie uwieźć , bo od paru ladnych lat to mi sie juz nie przytrafia, no wiec bylem nie do zdobycia. teraz troche sie zmienilem ale ale nikt mnie nie uwodzi:) dobrze jednak, że przestało mi tak chorobliwie zalezec na kobietach, bo to w mysl tego co od dawna przypuszczalem a teraz wy czyli samo źródło, mi potwierdzilyscie -bylo glowna przyczyna niemoznosci mojego zwiazania sie z zadna kobieta:) tak wiec jestem dobrej mysli i planuje samotną przyszlosc a jesli jakis niespodziewany zwiazek jednak pojawi sie w moim zyciu to mysle ze sie nie łobrażę;)

Gość fajny topic
;) wiec tak, na początku znajomosci nalezy zadbać o swoj wygląd, być miłym , kulturalnym, powinno zaiskrzyć. Wiesz ja jestem szczesliwie zakochana, i nie w jakimś chamskim facecie(jak napisala poprzedniczka). Należy być sobą, nic na siłę, w koncu przyjdzie na Ciebie czas:D

Gość męczyzna
być sobą otóż to:) i co ja poradzę, że nie jestem pewny siebie? jak się tym martwilem to stawalem sie tlko jeszcze mnije pewny siebie a nie da sie przeciez udawac pewnego siebie. wiec najlepiej jesli bede soba i nie bede sie przejmowal:) wiecie co nie sadzialem ze to sie kiedys uda ale ostatnio mam w tym postępy mniej sie przejmuje, mniej mi zalezy:) super:) i dzieki wam bardzo za wszysktie wpisy:)

Gość męczyzna
no ja chyba też zapomnialem dodac ze nigdy nie mialem dziewczyny a moj wiek niechaj pozostanie tajemnicą:)

Gość niestety tak
Do "Pisała kobieta" : może takie jest Twoje pojęcie miłości ,ale nie moje, więc nie dawaj rad ,które nie dla wszystkich są dobre. Może Ty lubisz takie "gierki" i baiwebnie sie uczuciami innej osoby, ale to nie znaczy że wszystkie kobiety to lubią. Facet który by mnie tak traktował nie miał by u mnie zadnych sznas bo to nie jest miłość jak się kogos traktuje obojętnie, zastanów sie kobieto co piszesz...

Gość rosettas
musi byc soba miec serce i dusze oczka niebieskie;) ustka pelne;) dlonie hmm;) no byc rybka i miec na imie robi:)