Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak się tylko pytam

jaką stosujecje antyk. po porodzie???

Polecane posty

Gość tak się tylko pytam

Gość lalalallaala
dwie gumki. moze to sie komus wydac dziwne, ale za bardzo sie boimy ciazy. a w dni plodne 2 gumki i nie ddo konca. tabletek nigd nie bralam i nie zamierzam.

Gość nie wydaje mi sie że
to by dobrze zabezpiecząło.A co z przyjemnością??? przeciez mozesz się zabezpieczyć w taki sposób by czuć komfort i nie konieczne muszą to byc pigułki

Gość ajajaja
z tabletek dobre są Cerazette,ale i tak najlepsze są implanty..

Gość asiuleńka
mys tosujemy gumeczki choc brałam ceraztte troche dla nas przydrogie ok37 zł za opakowanie a jakos nie mam do konca przekonia ze zabezpieczaja na bank jak przestane karmic pomysle o spiralce papa

Gość lalalalala
nie wiemo co chodzi, ze jak sa 2 gumki to nie ma przyjemnosci. jeast, a nawet wieksza, bo ja wczesniej mam orgazm niz maz, ktory dluzej moze;)

Ja mam spiralke,polecam!Co za komfort!.Mam juz \"komplet\"maluchow w domu,wiec juz wiecej dzieci nie planuje.Jesli ktos planuje dzieci spiralka niewskazana

ja biore zastrzyki.Potem przejde na tabletki.No wiesz lalalallala ja też kiedys stosowałam 2 gumki i teraz z męzem z tej głupoty się śmieje.Co to za zabezpieczenie??? żadne.A i przyjemnoisci też nie mieliśmy nawet gdybybyśmy zalorzyli trzecią

Gość gość
Nieźle sposoby

Gość gość
ten 'antyk" zabrzmiał niepokojąco...dobrze że nie napisaly że stosują skakanie z pieca czy gorące kapiele...

Gość gość
Jestescie nie do zdarcia, lub tez niewolnice swoich panow i wladcow, nie dosc ze dziecko w nocy budzi co pare minut, karmienie nonstop, pieluchy, wrzaski, krocze rozwalone i zszyte, leje sie jak z kranu, piersi napuchniete to chyba nie ma ochoty na amory, tylko zeby sie zdrzemnac, cos zjesc, wysikac, umyc.Myslalam ze dziecko i beznadziejny stan zdrowia i samopoczucie po porodzie oraz antyafrodyzjakowe dzialanie prolaktyny sa wystarczajacymi antykami.zakladam ze celibat min. rok po.porodzie to norma

Gość gość
Masakra. Lubię seks i nie mam zamiaru sobie go odmawiać AZ do roku po porodzie

Gość gość
20.06 ty naprawdę myślisz, , że krocze jest rozwalone przez rok i przez rok się z niego leje :-D? Widać, że dzieci nie masz.

Gość gość
Nie mam dzieci, ale mam dostep do kafeterianych matek, stad wiem wszystko i dlatego tez nie mam dzieci.I naprawde mysle ze jestescie nie do zdarcia, bez jedzenia, picia i spania ale seksik musi byc

Gość gość
Cos mi sie wydaje ze wy nie pytacie o antyki tylko co zrobic zeby antyk nie zadzialal, staraczki.szybkie jestescie

Gość gość
Szklanke wody, zreszta nie mam na razie ochoty na amory.