Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tam da dam tam ta

bol jajnikow??

Polecane posty

Gość tam da dam tam ta

tak za 6 dni mam dostac okres, no i jak zwykle na okolo tydzien przed mam mocno wzdety brzuch taka pileczka mi sie robi, od wczoraj czy przedwczoraj odczuwam bol przy siadaniu w prawym lub lewym boku podbrzusza czy to sa jajniki? normalnie one mnei nie bola tylko teraz ? czego to moze byc winikiem?

Gość tam da dam tam ta
pomoze ktos rada?

Gość mar1
to normalne ze czujesz jajniki ja mialam ten sam problem tylko 12dni przed okresem teraz biore tabletki anty i sie troche uspokoilo poniewaz jest to czas owulacji i ma prawo cos dokuczac.tak mi powiedzial lekarz

Gość tam da dam tam ta
no u mnie to raczej czas owulacji nei jest gdyz jakos w nast week powinnam dostac okres a to za owulacja juz dawno. tak wiec czy teraz tez moge w ten sposob odczuwac jajniki?

Gość mar1
moga bolec do okresu .sorry a ile masz lat?bo to tez ma znaczeniejezeli jestes jeszcze mlodziutka to radze zajrzyj do gin.czy to masz co miesiac takie bole?bierz nospe ona jest rozkurczowa powinna pomoc

Gość tam da dam tam ta
nie wiem czy jestem mlodziutka mam 22 lata. raczej wczesniej tez mi sie takie bole zdarzaly.

Gość tam da dam tam ta
upupupu

Gość tam da dam tam ta
czy ktos wesprze rada?

Gość mar1
spokojnie przejdz sie do gin.i wyprobuj no-spe ja po usg dopiero dowiedzialam sie ze mam jakies endometrium ale niestety mam juz swoje lata ty jestes mlodziutka wiec biegusiem sprawdzic do gin co sie dzieje ,pewnie bedzie wszystko ok

Gość tam da dam tam ta
:] a no tak mlodziutka jestem i czasami sie zastanawiam co to sie znowu ze mna dzieje. najlepsze wyjscie to rzeczywiscie gin.