Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biała orchidea

Jaki PREZENT chłopakowi na urodziny?

Polecane posty

Gość biała orchidea

Wiem ze to osobiste. Na 22 drugie urodzinki. Jestesmy razem 3 lata. Juz mnostwo pomyslow wyczerpalam. Pozyczcie jakis swoj pomysl? Prosze:)

Ja mojemu kupiłam golarkę Philishave, bo się ciągle zacinał, a ostatnio słuchawkę blue tooth do telefonu :) no i jeszcze śmiejacą się maskotkę prosiaka

Gość a ja potrzebuje prezentu
na 3cią rocznicę i też nie wiem co. Coś do 10zł... Były już książki, płyty, kubki, filiżanki, perfumy i inne kosmetyki...

100zł miało być :)

Ja po prostu zapytałam swojego czy jest coś czego mu brakuje. Bo on jest taki, że zadne pierdółki go nie cieszą :) Woli coś praktycznego. No i zapytałam czy jest coś, co jest mu potrzebne. :)

Gość buhahah haha haha
3 lata razem i nie wiesz co kupić?? Ja na każdą okazję wiem co sprawi mojemu facetowi radośc a jestesmy ze sobą dokładnie 7 lat. Nigdy nie zdrarzyło sie tak ze prezent byłby nieudany itp. A w dodatku sam wiele posiada swoich rzeczy i kupuje to co mu potrzebne wiec to ja powinnam miec wiekszy kłopot widac nie znasz swojego faceta dobrze.

do buahaha, no swojego faceta to ja akurat znam bardzo dobrze, on po prostu wszystko ma, i nigdy mi nie poei czy jest coś co by chciał... Zresztą jak on ma mi coś kupić to wie że ja też nic specjalnie nie potrzebuję... A z prezentami mnóstwo osób ma problem i ni eoznacza to wcale że sięnie zna partner... AA może ty nie masz problemów z kupnem i kupujesz swojemu facetowi pierdoły i inne głupoty a on ni ema sumienia powiedzieć ci że kupujesz mu pierdoły??? Może zastanów sięczy twoje prezenty nie są beznadziejne c\znim bedziesz pouczać innych. Pewnie kupujesz buble na targu albo rameczki i inne bzdety

Gość biała orchidea
Ja tez znam swojego faceta. Ale nie oznacza to ze mam niewyczerpywalna ilosc super pomyslow. Moze to nie ejst super orginalny pomysl ,ale tez myslalam nad golarka. Tylko wszytskie maja 3 ostrza ( te krecace kuleczka) wiec czy jak kupie philipsa ale z 2 ostrzami bedzie obciach? :P Moze to glupie pytanie ale wazne :)

Ja kupiłam swojemu ukochanemu taką do skóry wrazliwej, do golenia na mokro, bo inna by się u niego nie sprawdziła. Była bardzo droga, ma 3 ostrza i jakieś tam inne pierdoły. Na pewno nie nazwałabym \"obciachem\" kupna golarki z 2 ostrzami, bo skoro się je produkuje to ktoś ich używa, a są jednak dużo bardziej ekonomiczne. Nie kupuj natomiast tanich podróbek, które tylko wyglądem przypominają golarki tanich marek- rozwalają się po miesiącu, nie golą dokładnie itp.- wiem, bo kiedyś skusiłam się na taką do nóg. Prezent nie musi być jakiś super oryginalny czy wymyslny, najważniejsze żeby sprawił przyjemność osobie obdarowanej.

Gość kolorkowa
Hejka...moj mezczyzna własnie 16 marca miał urodzinki i kupiłam mu taki srebrny komplkecik: papierośnica+zapalniczka...oczywiscie wiadomo ze pali papieroski, wiec bardzo mu sie to spodobało...a kosztuje niewiele bo ja dałam 25 zł....są tansze i drozsze....albo osobno zapalniczka lub papierosnica...oczywiscie pod warunkiem ze twój luby pali:-)

Gość biała orchidea
Nie pali. Hmm...takie maszynki z 3 ostarzami to powyżej 300 zl. To chyba za drogo jak na mniee. A może jakiś inny pomysł? Coś z fotografia? Tylko nie album.

Gość do buhahah haha haha
Ciekawe jakie to prezenty .... Może wymień :P

Gość więc...
panienke,albo jakis fajny klub z laskami?napewno sie ucieszy