Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sportswomen

kolana-jak poprawic ich wyglad i kondycje?

Polecane posty

Gość sportswomen

Witam! Zbliza sie wiosna a co za tym idzie wiecej okazji zeby zalozyc spodniczke. Jednak zaobserwowalam, ze moje kolana sa jakies sflaczale, jakby troche opuchniete.. co zrobic zeby ujedrnic na nich skore, znacie jakies zabiegi( masci kremy czy cwiczenia?) pozdrawiam i czekam na odpowiedzi

Gość acconta
mam ten sam problem i niestety nie wiem jak to zmienić..mimo ze ćwicze ABS na nogi, kolana są takie jak były a uda dużo jędrniejsze. Jak ktos ma pomysł na schudnięcie kolan pisać..bedziemy wdzięczne

Gość odswiezammmm

Gość BŁAGAM
;(((((((((((((((((

Gość laskaaaaaaaaa
moze jednak ktos odpowie...

Gość kkkkkktttttttt
z tego co zrozumiałem, to wokół kolana utworzyla wam się fałdka tłuszczu, tego nie da się usunąć żądnymi ćwiczeniami, jedynie operacja; gdyż w tej fałdce znajduje się tłuszcz.

Gość upuup do górrry

tez mam z tym problem ale wydaje mi sie ze wystarcza cwiczenia, rowerki itp ... no chyba ze jest to juz bardziej zaawansowane ode mnei ... ale trzymam za was kciuki bo wiem co przezywacie:)

Gość ewassssss
zakladajcie rajstopy to nie bedzie widac.

Gość upuupu up
Przecież nie da się nosić rajstop całe lato, tandetnie to wygląda 30 C i rajtki..... Czy inne dziewczyny nie mają problemów z zbyt pulchnymi kolanami ?!

Gość Silvy
No właśnie... kolana... też mam podobny problem. Wyglądają jak u małego dziecka :/ tzn może nie dosłownie, ale nie wiem co z 'tym' zrobić. I w dodatku jakies małe czerwone kropki mi wyskoczyły, które wyglądają strasznie! Oby do lata... jak się opale, to nie będzie ich widać aż tak - może :D

Gość upuupu up
No kurde niech mi ktoś doradzi. Tyle topiców i każda potrafi coś doradzić a na te cholerne kolana nikt nic nie poradzi ?

Gość Silvy
przerąbane... nie jesteś sama.. :P a może faktycznie dalekie wycieczki na roweryku? :>

Gość waniliowo mi
Niestety nie pociesze Was, z kolanami nie da sie nic zrobic za pomocą ćwiczen, bo tłuszcz w tych miejscach jest najgorszy do spalenia. Ja robilam lipolize na kolana, bo tez mam taki problem, ale narazie tylko jeden zabieg, moze zbyt duzego efektu nie ma ale cos drgnelo i troszke mniejsze sie wydają. Teraz zbieram kase na kolejne zabiegi bo podobno jeden nie wystarczy, poczytajcie sobie topic o lipolizie. Pozdrawiam

Gość upuupu up
Waniliowo, il;e kosztuje ta lipoliza ? Efekty są dobre ?

Gość upuupu up
Kurde, jestem szczupła, mam 57 kg przy 170 i w miarę zgrabne nogi gdyby nie te kolana, wrrrrrr a przez te kolańca to muszę nosić spódnice za kolana jak stara ciotka.....W ogóle mam dziwną budowę bo brzuch wklęsły, zero tłuszczu a na kolanach to aż nadmiar....Jak czytam że dziewczyny chcą zgubić brzuszek to chętnie bym oddała swój w zamian za zgrabne kolana....

Gość Silvy
"upuupu up" nie no aż się zdziwiłam, ale mam taki sam wzrost i wagę... :D i ten sam problem. Od pasa w górę super, ale dół... ehh... i do tego te uda :(