Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość frictiss

Co dzisiaj zdążyliście już zjeść??

Polecane posty

kawa bez cukru herbata czerwona 1 krążek ryżowy z serkiem kanapkowym plaster sera bialego i troszkę kapusty kiszonej i tyle :)

Gość wszędzie puch
Zuzannamarianna musisz mieć coś nie tak z kubkami smakowymi :p ;) Rybka ale jak taka czekolada wyglada, ma ciapki czy co ?? tu ciapek śmietankowy tam kawowy ? :D Kseniu czy motylki też były wędzone :D Matko kochana, co z Tobą, że masz takie sny ;) No :) szpinak to prawdziwa poezja smaku, takie np. bułeczki z ciasta francuskiego ze szpinakiem :) albo naleśniki :)

mega drożdżówke mix czyli z makiem budyniem i jabłkami w (3 in 1) 2 kanapki z szynka ogórkiem 3 jabłka obiad : pierś z kurczaka, buraczki, ziemniaki masakra :classic_cool: a dopiero trzecia jest :P

Gość wszędzie puch
Ksenofaryno, a wiesz, w Biedronce sprzedają teraz ciasto francuskie ( takie zwinięte w rulonik, na lodówkach, cena 2,99 ) no i z tego cista wykrajasz prostokąty, nakładasz szpinak, zawijasz i pieczesz, można pieczarek dodać jak mówisz, trochę sera zółtego, pyyyyszne to !

Heh... ja ponoc wcinalam szpinak jak bylam mala... Potem mama przestala robic, bo niezdrowy... A dzis nie tkne!! I w ogole wole szamac zwykle rzeczy: bulka z serem (zwyklym!!), niz te ĘĄ... oliwki i takie tam;)

No to jestem w szoku, bo w życiu nie pomyślałabym, że ser pleśniowy PRESIDENT jest ĄĘ - przecież można go kupić w każdym markecie za 3zł, po prostu go lubię i już. Tak na codzień to jem kanapki z szynką i z ketchupem na śniadanie+oliwki, bo te ubóstwiam, a z serem żółtym na kolację, ale ile można jeść to samo? dlatego staram się urozmaicać:)

Bleeee, szpinak... :-0 Czekolada jest warstwowa, u góry śmietankowa warstwa białej czekolady, dołem warstwa ciemnej czekolady kawowej. Zgłodniałam, a dopiero po 18stej mam szansę na zrazika \"z domowych zapasów\"...

Szpinak jest zdrowy natomiast nie ma w swoim składzie tyle żelaza ile kiedyś zakładano. Koleś postawił źle przecinek przy obliczeniach;)

szpinak niezdrowy jest nie ze wzgledu na samo bycie szpinakiem... ale teraz przez to zanieczyszczenie atmosfery jako roslina zielona ciagnie ten syf i wbudowuje w swoja biomase... ;) Chociaz teraz pewnie to daja taki szpinak jak i te truskawki ;)

no ja nie znam zadnego prezidenta... ale takie zarelko francuskie... (a w tym tez mi sie sery zepsute mieszcza) komponuje mi sie jako ĘĄ ;)

Eeeeeeeeee francuskie? ja tam Polka od urodzenia z krwi i kości, Wrocławianka... a że taki gust smakowy??? co poradzić? jadam to co mi smakuje, a i wypić lubię:D

zuzannamarianna-ser pleśniowy + oliwki -pyszne :D:D . Ja zjadłam dziś dwie kanapki z dżemikiem , poźniej kiełbase smażoną + chleb z masłem i pomidor:D aha no i dwie herbaty ;)

Cztery kanapki z szynka i ogorkiem konserwowym na sniadanie. Musli z maslanka na drugie. Herbata, capuccino. Zaraz ide podgrzac obiad - buritos(czy jakos tak) z nadzieniem z soczewicy:)

monk_mała------>:) Szkoda, że nie ma jeszcze działkowych pomidorów, a tylko są sztuczne:( jak i te truskawki więc na razie wcinam duże ilości ketchupu (dobry substytut nie jest zły;) )

Soczewica jest pyszna (najsmaczniejsza jest chyba tradycyjna zielona, bo czerwona albo brązowa często rozgotowują mi się, cholery jedne:P) smacznego:)

Heeheheh ja wlasnie uwielbiam czerwona;) Zielona jest twarda. Poza tym uwielbiam jeszcze rozgotowana soczewice (niewazne jaka, jak sie dluuuugo podgotuje to kazda bedzie miekka):)

Zeby nie bylo... nikogo nie oceniam po tym co wsadza do ust... ;) Ja kiedys szlam na kolacje uroczysta... I caly dzien nie jadlam (no prawie...) bo sie nastawilam na zniezla wyzerke... A tam same dziwolagi, zarcie patrzace z talerza, nawet sledzie z oliwkami byly... :O Glodna wyszlam :( I jeszcze wino (niby jakies bardzo dobre, ekskluzif), a mi jezyk od tego dretwial... :O Taka wybredna jestem :D

Gość Laluna
Biala bulke z salami i serem, 4 ciastka a la "hit-minis" z nadzieniem orzechowym (pycha) i kubek ryzu na mleku z jablkiem. Teraz jem goracy kubek (borowikowy) i podgrzewam drugie danie - kluski slaskie i gulasz wolowy z pieczarkami i jarzynami. Czuje sie gruba, ale nie potrafie skonczyc z jedzeniem :O

Gość ciocia Miecia
Tak, truskawki niestety sa duze i sztuczne :) Wole male, slodkie i naturalne, ale co poczac skoro nie zalapalam sie na nie przez ostatnie 4-5 lat (?) akurat w czercu-lipcu nigdy mnie w Polsce nie ma 😭 A co do szpinaku, to prosze, akurat poszlam gotowac canelones ze szpinakiem i sosem beszamelowym, a tu sie taka rozmowa wywiazala... Oliwki tez lubie, ale tylko zielone, ser plesniowy kiedys mi sie przejadl... Pozdrawiam zarlokow 🖐️ (codziennie sobie postanawiam, ze odtad bede sie zdrowo odzywiac i codziennie nie wychodzi :O)

dzis zjadłam juz śniadanko-3 kanapki, kawałek serniczka, zupkę, 3BIT i Pawełka no i kolacyjke oczywiście (tez 3 kanapki). lubię jesc - na szczęscie moge jeść duzo! i do tego słodyczy i nic po mnie nie widać:)

po mnie tez widac nie bylo;) do czasu;) a jadlam bardzo podobnie do ciebie, 2 poáczki na sniadanie + jogurt musli, potem jakies frytki z mieskiem, snikers musial byc co dziennie, kolacja to przewaznie jakies tosty zapiekane z serem,, a teraz:D eh przybylo mi 10 kg 1 2 miesiáce;) nie wiadomo z kád i nie wiadomo jak:) teraz jestem na diecie, a co do truskawek , mam ten sam problem co ciocia Miecia,,jadam te duze i sztuczne,, juz sié chyba przyzwyczailam.. a to moj spis na dzis,, lyzka platkow owsianych z odchudzonym mlekiem, jajko z lyzeczká majonezu extra light + 1/3 kromki ciemnego pelnoziarnistego pieczywa, rybka +szparagi+ pol pomidorka, sliwka, miseczka salatki owocowej z jogurtem, kanapka z indykiem i warzywami, 2 plastry melona, no i 1,5 litra wody , to na dzis,,:)