Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

magnet

Zazdrosc i praca...koedukacyjna!

Polecane posty

Witam wszystkich, Od czterech lat jestem w zwiazku z dziewczyna.Mamy juz zaplanowany slub i wesele.W mojej rodzinie nie ma wielu udanych zwiazkow w i chyba to miedzy innymi jest powodem tego ze zaczalem duzo intensywniej myslec o naszej przyszlosci.Drugim powodem jest tez na pewno to ze po tych czterech latach spedzonych wspolnie widze sporo rzeczy ktore nas roznia i mi przeszkadzaja...i nie jestem pewien czy dam rade to wszystko zaapkceptowac i byc przez to w sczesliwym zwiazki.Zaczalem nawet myslec o rozstaniu gdyz wychodze z zalozenia ze lepiej nie zenic sie wcale niz ozenic sie nieszczesliwie.Kochamy sie i nie bardzo wiem jak moglbym powiedziec to mojej partnerce,ale z drugiej strony poki co widze,ze nie jest to zwiazek w ktorym moge byc chyba szczesliwy.Powiem szczerze,ze nie bardzo wiem co mam robic,ale pisze tutaj gdyz moze ktos z was mial podobny problem lub byl w podobnej sytuacji i udalo mu sie to jakos rozwiazac. Pozdrawiam, Marek

TYTUL WATKU PRZEZ PRZYPADEK JEST INNY,NIE WIEM JAK TO SIE STALO I JAK TO ZMIENIC:( ...mam jednak nadzieje,ze to nie przeszkodzi w dyskucji. Pozdrawiam,