Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odnośnie prezerwatyw

jak pznac, że prezerwatywa pękła podczas stosunku płciowego???

Polecane posty

Gość odnośnie prezerwatyw

mam pytanie do bardziej doświadczonych w sparwach seksu osób-po czym poznaje się ,że podczas stosunku pękłą prezerwatywa?moze moje pytanie jest głupie , ale współżyć zaczęłam dopiero niedawno i jestem ciekawa czy partnerka też zauważy gdy podczas stossunku peknie kondom?.Czy jest to wyczuwalne tylko dla partnera?

Gość Zasmuconaaa do łez
kochana powiem ci tak przynajmniej nam jak pekla to bardzo rozerwala sie cala góra wiec nie sposob nie zauwazyc ❤️ pozdrawiam

Gość Klemens
Facet jest przerażony bo wie jakie mogą być konsekwencje. ;-)

Gość hmmm........
wlac do niej wode

gdyby pękła zauważyłabyś wierz mi:) a nawet poczuła bo ona jak już ktoś pisał wcześniej rozrywa się dość znacznie kiedy pęknie...pozdrawiam

Gość po prostu po stosunku
ja nadmuchaj - jak zrobi sie balon to ok jak nie to znaczy ze dziura

jak peknie to zrobi sie przyjemniej :) wtedy nie czuc tego dziadostwa :D

Gość nalej wody zawiąż i połoz
w suchej misce jesli do rana wody nie bedzie to OK!! :P

Gość kng
tooo widac od razu golym okiem spokojnie :)

Gość heloł
no dobrze, ale widac PO stisunku a czy czuje sie w trakcie??

Gość kng
powiem ci z doswiadczenia :) ani ja ani partner nic nie czulismy, nawet podczas wytrysku, ale prezerwatywy sa bardzo wytrzymale, kiedys wlozyłam do prezzerwatywy palce i dlugie paznokcie mialam a wiec ostre krawedzie i mocno serio ii wszystko wporzadku, wiesz co kochana na pierwszy raz polecam durex- extra albo super safe- czy to extra czy super to nie pamietam, ale przy nich mozecie byc spokojni, gdyz one maja zdecydowanie grubsze scianki niz zwykle prezerwatywy, durexy od np unimilow sa zdecydowanie drozsze ale warto dodac te 5 zl i miec pewnosc wieksza, czytalam ze wlasnie durexy maja najmniejsza "zawodnosc" czyli najrzadziej pekaja :) wiesz co nie masz co sie martwic czy peknie czy nie podczas stosunku bo caly czar prysnie, nie masz sie czego obawiac, gdy cos pojdzie nie tak to pisz na forum i zaradzimy od razu :) ii pamietaj, nie stresuj sie, bo tak naprawde nie ma czym, dziecko jest notabene bardzo trudno zrobic :) trzymaj sie. pozdrowionka

Gość alicja111
z tym napelnianiem woda to sciema, plemniki sa mneijsze od czasteczki wody wiec jesli bedzie dziura mikorskopijna przez ktora czasteczka wody nie przejdzie, to czemu plemnik ma nie przejsc skoro jest mniejszy?

Gość Doroota
to słychaC TAKIE GŁOSNE pyk!! JAKBY SIE SZAMPANA OTWIERAŁO.[POWAGA.

Gość Nie wiesz ze po
i przed stosunkiem powinno sie sprawdzic prezerwatywę czy jest cała. Robi to oczywiście facet, wlewa trochę wody i patrzy czy jest dziurka czy nie, czy woda przeleci ...

alicja111, co ty za głupstwa pleciesz, że plemnik jest mniejszy? :D przecież cząsteczka wody to H2O, wodór to najlżejszy atom, tlen trochę większy, ale to i tak są trzy atomy :D a jak przejdzie jedna cząsteczka to i miliard, czyli woda będzie lecieć :P :P :P

a sprawdzanie przed stosunkiem to też głupota, co wy gadacie? 😠 przed to sprawdza się w fabrykach, więc nie kupować szajsu, tylko dobre firmy. jak rozwiniesz przed, wlejesz wodę i potem nałożysz, to będzie tam powietrze i baaardzo szybko pęknie.