Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grubaaskaa

czy zdąze schudnac do wakacji 10 kg???

Polecane posty

Gość grubaaskaa

ja bym chciała schudnąc tak z 6-8 w dwa trzy miech tylko zmobilizowac sie nie moge. ;/ za bardzo lubie jesc i ulegam pokusom ale od teraz sprubuje znów:) do wakacij masz jakies trzy miesiace to jabys sie wzieła do roboty spokojnie mozesz schudnąc te 8-10 kilo:) to co moze razem sprubujemy? :)

Potrzebna tylko porzadna mobilizacja i cheć zdobycia pieknej jędrnej sylwetki:)

Gość MASAZ WARSZAWA MASSAGE WARSAW
sprobuj glodowke - w tydzien mozesz zrzucic 5kg

dołączam się do waszego odchudzania: do wakacji `10 kilo!!!!!!!!:D

kto chce sie poodchudzac i pomotywowac ze mna zapraszam na moje gg nA POGADUCHY 3870249 :) czekam na chetnych:)

Gość grubaaskaa
ok to jak zaczynamy???:)

Gość grubaaskaa
bo ja juz 4 miesiace probuje schudnąc ale bezskutecznie probowalam juz wszystkiego nawet thermal pro mi nie pomogl efekt jojo niestety poprostu nie mam silnej woli a przytylam 10 kg wciagu 3miesiecy:(

Gość beatrice

to jA SIE CHCER DO WAS PRZYLACZYC. MOZE NA POCZATEK ZAPISZEMY SOBIE ILE WAZYMY TERAZ...I SPRAWDZIMY ILE CHUDNIEMY???

Gość beatrice
Czesc dziewczyny Chetnie sie do was dolacze bo zawsze to razniej i moze tej silnej woli mi sie powiekszy. Po drugim dziecku zostalo mi jeszcze jakies 5 kilo i ni chulery ruszyc sie nie chca.

Gość grubaaskaa
ja mam 167 i 60kg

no ja mam 164 cm i warze 61 kilo.Od jutra dietka(rozsądna) a teraz ide masowac nózki:)powodzonka zycze. Piszcie jak wam idzie co i jak:)bo widze ze w wiekszosci kazdy tylko pisze a zadnych efektów:)

Gość do grubaskaaa
a jak efekty samego thermala? mozesz opisac troszke jak na ciebie dzialal, ile cwiczylas, ile bralas i jakie byly efekty?

ja sie tez dołącze chetnie Forumowa----> mamy podobne wymiary, ja mam 165 cm i ważę 62 kg Chcialabym 5 kg zrzucic:)

No to cieszy mnie to ze znalazł sie ktoś o podobnych wymiarkach:)) niom mi też tak z 5 wystarczy ale 6 nie pogardze:) niby tak mało ale jak tu sie wziąśc za siebie...za bardzo lubie jeść i czasami nie moge sie oprzec.na diecie wytrzymuje dwa trzy dni a potem znowu podrzeram;/nie mówie ze tonami ale napewno za dużo enegri sobie dostarczam,a każdy wie ze nie zuzyta energia i jej nadmiar jest odkładana w postaci tłuszczu. Jezeli ktoś ma nadwage to najlepszym sposobem jest ograniczenie słodkości i tłutego do tego dołączyc wysiłek fizyczny.Sama chyba tak zrobie bo do drastycznych diet i wyrzeczen to ja sie nie nadaje.Dziekuje za chwile uwagi:) :) :)

o masakra laseczki, to ja jestem prawdziwy tłuscioch przy Was :(:(:(:(:(:(:( i to przytylam tal przez ostatnie 2-3 miechy!! chyba z `10 kilo!!! no ja to mam dopiero robote przed soba...

aha zapomnialam o najwazniejszym: 168 cm iiiii..... 65 kilo:(

Gość he he he
pewnie! nie jedz nic a schudniesz i duzo ruchu! rower biegi i skakanka!!!

Gość grubaaskaa
bralam thermala przez 2tyg codziennie biegalam i schudlam gdzies 4kg ale bardzo szybko przytylam ogolnie to zadnych skutkow ubocznych bardzo dobrze sie czulam dodam jeszcze ze zawsze bylam chuda az nagle uznalam ze jestem gruba i zaczelam sie odchudzac schudlam a potem przytylam 10 kg takiej wagi jak mam teraz nigdy nie maialam a wszystko przez odchudzanie:(

sprobuj sok z aloesu mozna kupic w slepie zielarskim tylko zastanow sie jak shchudniesz to nie bediesz zalowac 168wzrostu i 65kg wagi to wcale nie za duzo.ja chcialabym tyle wazyc

do czego ten sok z aloesu co powoduje? to sie pije?

Gość BAMBINO
GRUBASKO!!! Przecież ty ważysz idealnie do twojego wzrostu.Jestem pewn,że wyglądasz idealnie jak prawdziwa kobieta.Chcesz być chuda jak szkapa?To naprawdę jest już nie modne.Daj sobie spokój z odchudzaniem,nie jest Ci to potrzebne!:-):-):-)

Ja sie wzielam teraz ostro za odchudzanie, malo jem i duzo lepiej sie czuje. chociaz ja nie powinnam sie odchudzac bo waze 55 a mam wzrostu 168, ale nalepiej czuje sie wadze 52, 51 kg.

hej. Magdo z Gdyni! jak udało Ci się zrzucic 10 kg w tak krótkim czasie. Proszę podziel się z nami ta informacją:) ja mam wzrostu 164-165 cm i ważę 59-60 kg:( Wymarzona waga: 50:)

pare miesiecy temu sporo przytylam,obudzilam sie pewnego dnia i powiedzialam sobie : DOSC! moze moja metoda nie byla zbyt zdrowa,ale mialam naprawde dosc mojej oponki na brzuchu. Wstawalam przez miesiac godzine wczesniej i szlam na piechote do piekarni(jakies 2 km w jedna strone) po pieczywo- oczywiscie nie dla mnie, tylko dla rodzinki;) na sniadanie jogurt naturalny i pare sucharkow+kawa, jechalam do uczelni (tam tylko woda mineralna) wracalam oczywiscie na piechote(kolejne 4km) jak wrocilam zjadalam jakis jogurt(tylko naturalny) czy sucharki czy pieczywko wasa ale tylko to lekkie. Jadlam tez owoce i warzywa-ale tylko gotowane na parze. JAk mialam wiecej czasu to godzinka na basenie lub aerobik)ale nie codziennie) zylam tak miesiac,pierwszy tydzien byl ciezki bo mialam lekkie zawroty glowy,ale pozniej juz mi przeszlo. Minelo pare miesiecy od tamtego czasu i nie przytylam,ale sie pilnuje, nie jem slodyczy,miesa(tylko drob) i ogolnie plastikowe zarcie omijam. Wiem, ze moja dieta byla dosc drastyczna wiec nie polecam jej kazdemu,ale ja efekty mam do dzis dnia;) czuje sie psychicznie i fizycznie duzo lepiej, poprawila mi sie cera i wlosy sie juz nie przetluszczaja.I gdzie jest cellulit?? nie ma :P

Gość madzia zaszalałaś