Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Karinaaa

KAFETERYJNE BIURO MATRYMONIALNE.....

Polecane posty

czytajac sobie forum zauwazyłam ze cos takiegos istnieje tam wiec dlaczego by nie załozyc takiego tu na kafeterii :) wielokrotnie czytałam tu ze sa osoby poszukujace swoich połowek... samotne...chcace poznac kogos ale nie majace moze odwagi ,a moze czasu poza praca aby sie rozejrzec w zyciu realnymi umowic sie z kims na kawie ,piwie ..czy co kto woli:D wiec zapraszam wszystkie samotne osoby,ktore chciały by poznac kogos na ten topic :)

Gość no cos ty
az tak zdesperowana jestes ??? wyobraz sobie, ze wlasnie trafilas na najwieksze forum popaprancow , hehe zatem milej zabawy, ale nie zdziw sie , jesli na randce w ciemno przeleci cie źółw błotny !

ja nie jestem zdesperowana mnie to nie dotyczy ja jestem w sformalizowanym zwiazku :) ale czesto czytam tu takie rzeczy wiec postanowialam załozyc taki topic ale jak widac na tym forum wola narzekac niz cos zrobic aby tak nie było......

Gość ja sie zlapie co mi tam
bardzo dobry pomysl chetnie poznam nowe osby plci pieknej

moze i pomysl fajny tylko nie wiem czy wypali... bo faceci tak jak kobiety najpierw chca widziec zdjecie i potem dopiero decyduje czy chca flirtowac z dana osoba czy nie :) Ale powodzenia moze komus sie uda :D

esy floresy moim zdaniem ludzie sa rozni i roznych rzeczy oczekuja ..a poza tym chyba wszsytko zaczyna sie najpierw od rozmowy a potem zdjecie ..bynajmniej tak mi sie wydaje:P

Gość a ja się wpiszę ale nie na cza
rno :D

Ja jestem sam i szukam drugiej polowy. POKOCHALEM POLSKE, kiedy ten kraj bylo normalny. A teraz boli mi serce kiedy widze ze istnieja osobe zalosne jak Pan/Pani \"no cos ty\", ktory napisal/la \" az tak zdesperowana jestes ???\" Ja jestem chrzescijaninem, a nie wymagam zeby w tym forum przemawiali wartosci ewangeliczne, ale to co ta osoba (\"no cos ty\") representuje, i niestety masa osob na forum tam mysla, to \"Bałwochwalstwo SILY\" Bałwochwalstwo SILY: trzeba byc silny, \"cool\", bogaty, piekny, niczego nie potrzebowac.. a jesli ktos tak nie jest, to dokopame go/ja, wysmiewamy, \"zabijemy\" moralnie.. A dlaczego taki przemoc? Dlatego ze ten \"jedyny\" ktory przyznaje sie ze KOGOS POTRZEBUJE, ze jest SAM/SAMA, ze jest mu/jej ZLE, to przypomnina slabosc KAZDEGO CZLOWIEKA. Wiec trzeba go \"zabic\", zeby kazdy mogl sobie nadal opowiadac bajka ze jest silny, mocny, cool, piekny, bogaty, zdrowy..i tak dalej.. Nawet nie trzeba byc chrzescijanami zeby wymiotowac takie \"Bałwochwalstwo SILY\", wystarczy byc czlowiekiem z swieckimi swiatopogladami, ale z piekna dusza, z piekne czlowieczenstwo...

Nie chce podac na forum moja narodowosc. Z reszte zalozylem "post matrymonialne" gdzie masa idiotow chcial sie dowiedzic. Nie rozumiem dlaczego nie mozna szanowac co kazdy CHCE powiedzic, albo NIE CHCE. Wiec jestem z UE, ale nie z Polski. Ale mieszkam w Polsce....

Gość przeciez to damskie forum
kogo tu znajdziesz?!!!!!!!!! jakas trzecia płec?