Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobietkataka jedna

mąż mnie przyłapał na....

Polecane posty

Gość kobietkataka jedna

onanizowaniu sie, i powiedział ze zastanowi sie powaznie nad rozwodem Ja uwazam ze gadanie o rozwodzie to przesada jest mi smutno, zaluje tego co zrobilam bardzo go kocham i plakac mi sie chce Czy myslicie ze to zdrada?

Gość kolorkowa
eeee...jaka tam zdrada? z sobą samą ? to jakas pezsada...no i od razu rozwód??/...bzdura....przeciez to całkiem normalna rzecz...no hcyba ze sex z nim zamieniasz na onanizowanie...

Gość kobitttka
A czy mąż zaspakaja cię aż tak mało, że musisz to robić ??? Bo coś pcha cię do samozaspokajania...

Gość niewyzyta
moj facet wrecz mnie namawia bym to robila agdy jest mi coraz lepiej zuca sie na mnie jak wyglodzony i dalej wiadomo bzbz

Gość kobietkataka jedna
nie po prostu to była chwila zapomnienia ja sie nie onanizuje od czasu jak jestem mezatka to bylo takie jednorazowe, zreszta to"moja grzech i moja sprawa" a on by mi wszystko w kompie sprawdzałjakie strony ogladałam jak małemu dziecku zawstydzi mnie i tyle i dodam ze bya pijana bo po imprezce

Gość kobietkataka jedna
niewyzyta moj jest skorpionem i mimo ze chetny do seksu, zaborczy jak cholera nawet o moja własna reke tzn wg mnie to sie kłóci z jego zasadami wartosci. a

Gość niewyzyta
grzechow juz tu nie mieszajmy bo co ludzkie nie jest nam obce

Gość kobietkataka jedna
nie odzywa sie do mnie zapaytał mnie tylko z przekasem"doszłas"???

Gość ODPOWIADAM POWAZNIE
JAK MOZNA SIE WIAZAC Z TAKIM GOSCIEM, CO CI MOWI O MOZESZ A CZEGO NIE? (ZRESZTA MAM DZIWNE WRAZENIE, E TO CHYBA PROWOKACJA, BO NIE SADZE, ZEBY FAKTYCZNIE ISTNIALY KOBIETY, KTORE POZWALAJA SWOIM FACETOM NA DYKTOWANIE IM W TAK OSOBISTYCH SPRAWACH...)

Gość niewyzyta
tak zostalismy stworzeni i takimi powinnismy sie zaakceptowac to chyba jest tolerancja jesli sie nie myle. Nie chciala bym tu mowic o czym nauczal Jan Pawel II ale ty przeciez nikogo nie zabilas i nie zranilas wiec niech swoje obludne zasady moralne twoj maz wlozy do kieszonki i moze poczytal by troche chocby o czym nauczala wspomniana przeze mnie osoba ..... hehehe a co Bog zlaczyl niech czlowiek nie rozlacza...... powiedz to mezowi...... Nie kpie z wiary bo jestem wierzaca

Gość kobietkataka jedna
tak istnieje taki facet własnie wchodzi dokuchni słysze jak co sobie szykuje dojedzenia mowie powaznie bardzo go kocham wiem ze go zraniłam ae to moja sprawa i nie bedzie mi dyktował co mam robic moze to wszystko dlatego ze jestem na jego utrzymaniu\\ CO JA MAM TERAZ ZROBIC BARDZO GO KOCHAM ALE NIE CHCE ZEBY MNA RZADZIł!!!

Gość niewyzyta
ciekawe czy sam nigdy tego nie robil a oral lubi? bo moj uwielbia ale moj facet mnie kocha do nieprytomnosci i rozumiemy sie bez slow

Gość kobietkataka jedna
NIE WIEM dziewczyny chciałąm tyko poznac wasze zdanie bo potraktował mnie"jak dziwke"poczułam sie jakas taka, brudna i zła i nie wiem cholera co mam teraz mu powiedziec pytał sie jak mu sie teraz wytumacze z tego co zrobiłąm ja mu powiedziałam "ze moze za mało mnie zaspokajasz i chyba sie wkurzył

Gość kobietkataka jedna
dałam sie zdominowac mu i tye po slubie wiecie ze ja zanim go poznałam w zyciu bym nie pomyslała ze dam soba tak pomiatac najgorsze ejst ze to jest moja wina bo on wcale mnie nie ogranicza.. nawet by chciał zebym znalazła prace tylko ja zawsze chciałam zostac w duzym miescie w ktorym stuidowałam, ale dla niego wrociłam do dziury zabitej dechami w tym roku koncze studia i mam nadzieje ze sie usamodzielnie finansowo tzn nie bede na jego utrzymaniu

Gość kobietkataka jedna
pomozcie jak mu przemowic do rozsadku!!!teraz łazi zły na mnie nie odyzwa sie

Gość kobietkataka jedna
jak mam go podejsc te pieprzone skorpiony

Gość kobietkataka jedna
wiecie co ma wrażenie nie zachował sie taj jakby mnie POTęPIł!!!!

Gość gdzie wy kurcze sie
masturbujecie? co chwila ktoś kogoś przyłapuje...myślę,że to jakas prowokacja,ja to robię za zamkniętymi drzwiami,nawet jak nikogo nie ma w domu....

Gość kobietkataka jedna
NO DOBRA ZAMKNEłAM DRZWI KLUCZ ALE ON AKURAT WSZEDł I SłYSZAł PRZEZ DRZWI PRZYłAPAł MNIE I TYLE

Gość kobietkataka jedna
czasem sobie mysle ze on bardziej kocha swoja była kobiete ktora juz nie zyje

Gość sam1
Chyba zartujesz ze sie za to obrazil. Co jemu jest?? A on sie nie onanizuje?? Zaloze sie ze to robi tylko ty nigdy nie widzisz. Jak idzie sie kompac to wejdz czasami z nienacka i go tez przylapiesz. Kurcze jak ja bym zobaczyl moja dziewczyne w takiej sytuacji to sam bym sie do niej przylaczyl.

Gość kobietkataka jedna
a teraz sobie włączył muzyke ktora mu sie kojarzy z jego byłą ,. bo niby jest załamany takki przeze mnie mam tego dosc wychodze na spacer nie moge tego słuchac

Gość kobietkataka jedna
on mysli zze ja go przeprosi to sie grubo myli jestem TYLKO CZłOWIEKIEM I NIECH TO ON WRESZCIE ZROZUMIE CIAGLE MI MOWI ZE JESTEM ZA GRUBA A MIERZE 170 I WAżE 55 KG TO NIE EJST DUZO WCALE

dziwne I DZIWNIE to sie czyta. To nie zaden problem co zrobilas problem to on ma sam ze soba. Nigdy nie zastanawialam sie nad tym jak moj facet by zareogowal ale wiem jedno w zwiazku malzenskim i nawet nie, fajnie jest czasami zrobic cos innego. A ty powinnas porozmawic z nim co go tak naprawde zabolalo. Samodopieszczanie czy przylapanie. ?

Gość kobietkataka jedna
ALE CZY JA MUSZE TA CHOLERNA MUZYKE SłUCHAC JETS PSYCHOL I TYLE WYSZłAM ZA PSYCHOLA ALE GO KOCHAM WIECIE CO POJDE NA SPACER A POTEM WAM POWIEM CO I JAK EWENTUANIE DORADZCIE COS

Gość kobietkataka jedna
HELP

Psychol ...moze nie ...sama jestem Skorpionem i moze postaraj sie zrozumiec. Czasami Skorpiony tak maja.Moze to DUMA!?... Poczekaj z ta rozmowa nawet do jutra bo nie sadze zeby byl dzisiaj zdolny do NORMALNEGO MYSLENIA. Zapewne siedzi i duma i mysli i duma.... Powodzenia. My tak mamy skorpiony...

Gość kobietkataka jedna
TO NAD CZYM Tak duma i mysli kiedy ja rycze i jest mi zle dowalił mi tak ze zyc mi sie odechciewa i najchetniej bym se strzeliła zeby miał spokoj