Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobietkataka jedna

mąż mnie przyłapał na....

Polecane posty

Gość kobietkataka jedna
i moze wymysli ze jutro jest rozwod jak tak duma!!! jestem panna i cholernie sie roznimy nawet muzki innej suchamy

Gość kobietkataka jedna
wiesz co wiem ze my panny jestesmy po.....bane z lekka na swoim punkcie ale o moim mezu to bym mogła rozprae naukowa napisac albo film akcji do thriller nakrecic

Gość internal
Sam jestem skorpionem i przyznaje, ze to jest najgorszy z mozliwych znak. Nie wiem czy jest tu uniwersalna recepta na ten charakterek. Co do dumy to rzeczywiscie przeginamy nie baczac na nic, nawet na najblizsze otoczenie, poza tym on teraz chce Ci max dopiec i tyle. To sa ciezkie przypadki, a najgorsze ze sam jestem podobny. Pozdro

Duma napewno nie o rozwodzie tylko moze ...jak o tym z toba porozmawiac. Dziwe sie jemu bo ja z autopsji wiem ze seks ze ,,,, skorpionem jest ..odlotowy. Pod wzgledem ...kazdym. Jest takze prawdopodobienstwo ze trudno mu przejsc jest do porzadku dziennego po tym co zobaczyl. Uroil sobie swoja wizje zwiazku i ciezko jest mu sie przestawic na inny tok myslenia. To dziwne ale tak czasami bywa. Pomysl nad tym co ci napisalam wczesniej ...jutro on bedzie spokojniejszy( na rozmowe ). powiedz mu otwarcie co myslisz i czujesz...i wyluzuj sie. Moze mu sie to spodoba.

a skorpiony wcale nie sa takie zle. Tylko jest tak ze jak ktos wyleci z pytaniem o znak i uslyszy SKORPION to...sam wiesz ze reeakcje sa dziwne. To tak jak bysmy byli z innej planety. Jestesmy tacy sami jak inni tylko min szybko poznajemy sie na ludziach a to ich boli

Gość kulka_XXX
O kurcze ale ma gosc schizy, wiem ze latwo tak mowic ale wiej poki masz czas! Zaden normalny zdrowy na umysle facet by takich fochow nie robil ;/.A juz ten motyw z muzyka i zmarla byla to juz przegiecie. Nie wiem co cie popchnelo do wyjscia za psychola, ale zastanow sie czy jestes w takim zwiazku szczesliwa, czy tez moze lepiej poszukac kogos ZDROWEGO NA UMYSLE!

... robi to zeby wbic ci tylko szpile w serducho. Skoro jest twoim mezem to chyba musialas... i zapewne go- KOCHASZ. Glowa do gory - bo tak naprawde nic zlego nie zrobilas. Nie zdradzilas, nie oklamalas, nie ..itp. Idz spac ..no i juz. I nie mysl tak drastycznie o sobie. Jestes NORMALNA dZIEWCZYNA.

Gość Przystojniak 29
Ehh...a ja tam uwielbiem patrzeć jak moja kobiet się onanizuje (ona lubi patrzeć jak ja to robie).Przecież to seks czyli najpiękniejsze chwile w życiu:))

Gość lol6655
moze za bardzo skromnie okazujesz fale rozkoszy, gdy jestescie razme? :D;)

Gość misisisisisisia
hahahahahahahahhahahaha !!!!!!!!! ja jestem w związku, uprawiamy seks codziennie, a ja i tak się onanizuję, on o tym wie i podnieca go to czasami on ogląda coś w tv, ja idę do sypilani, onanizuję się, a gdy jestem blisko orgazmu, wołam go żeby dokończył nie dość że o tym wie, traktuje to naturalnie, to go podnieca wiem że on też się onanizuje i mnie to podnieca również rozwód.... hahahahahhahahaha ludzie to nie mają jednak problemów :D

Gość misisisisisisia
aaa... i jestem Skorpionem :) w życiu by mi nie przyszło do głowy być zazdrosną o jego rękę uważam że gdyby się nie onanizował, to coś byłoby z nim nie tak jako z facetem

Chyba uraziaś jego dumę stwierdzeniem, że cie nie zaspakaja. I teraz chodzi obrażony, bo nie wie, kogo o to obwinić. Facet jest dziwny... Jak może ci mówic, że jestes za gruba skoro przy twoim wzroście ważysz tak mało?

Gość Inna kobietka
Nad czym Ty się dziewczyno zastanawiasz! Jeśli on jest taki jak piszesz zostaw go... szkoda czasu. Kończysz studia, stajesz na nogi i do widzenia... I nie mam tu na myśli jego stosunku do Twojej masturbacji, choć to totalny idiotyzm...

Nie no to chyba jakiś żart rozwód z takiego powodu.Rany ile on ma lat?A on tego nie robi? 99% facetów to robi wiec nie sadze zeby znajdował sie w tym jednym procencie.Nie zaspakajał cie wiec to jego wina a pozatym mogłas pomóc sobie w inny sposób i np;go zdradzić sorry ale to jego wina ze jest kiepskim kochankiem albo cię zaniedbuje w tej sferze.Skoro oni to robią my kobiet też możemy i choć zadziej sie o tym mówi tez większość kobiet to robi.nie no dla mnie to jakas paranoja!poprostu pojechałaś po jego dumie ale powinien pomyśleć ze może poprostu sie nie stara innaczej nie robiła byś tego.

Gość a ja tam w to wierze
sama mialam kiedys takiego faceta, zawsze myslalam ze mezczyzn podnieca to jak kobieta sie onanizuje i sam fakt, a ten jak sie dowiedzial ze ja sie onanizowalam myslac o nic to takiego focha pierdolnal ze szkoda gadac, obrazil sie poczul obrzydzenie itp hehhehe, naturalnie sie rozstalismy jakis czas potem;) ciagle mialam wrazenie ze musze sie pilnowac bo co on powie jak on oceni rozne rzeczy, uwazac na to co mowie na to co robie, jak sobie to uswiadomilam, to sie pozegnalismy;) kurw chcial mi zabrac moja wolnosc, a sam swojej nie naruszyc, typowe.

Gość piecgloweklenina i dupastalina
rzeczywiscie ten to glupol niemozebny, ja tez jestem wdowcem, ale tamto sie skonczylo definitywnie, slubowalem az do smierci. pamiatki po niej w zaplombowanym pudle, a jeszcze lepiej przez centralne do nieba, moze beda jej potrzebne, nie ma wspomien bo i po co?

Gość piecgloweklenina i dupastalina
z moja luba onanizujemy sie razem, penisem po lechtaczce, takie fruwanie moj skrb ma a ja , kurcze blade, glupie dziady, ja po takich seansach z moja luba, mam wszysko, nawet gwiazdki z nieba, ot durne dziady, sluchacze ojca rydzyka