Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studentka26.

kobiety tez tak macie-zdjecia foto??

Polecane posty

Gość studentka26.

czesc, mam do was takie nietypowe pytanie ale moze opowiem po krotce oco mi chodzi. otoz przez cale swoje zycie mniej lubi bardziej smarowalam sie jakimis fluidami czy podkladami. podobam sie sobie bo zakrywa to moje blizny po tradziku. jednak kiedy robie sobie zdjecia fotograficzne wychodze straaaaasznie blada.czy wy tez tak macie? kiedys juz to zauwazylam po zdjeciu z rodzinnej imprezy. potem otym zapomnialam bo jakos tak czesto sie nie smarowalam. teraz jednak mam juz 26 lat i poprostu jak sie nie troche nie wymaluje to sie zle czuje a ostatnio bylam u kumpeli na malym spotkaniu grupowym ona zrobila kilka zdjec ale jak mi je mailem przyslala to myslalam ze padne. wygladalam jak trup poprostu a wiem ze w rzeczywistosci tak zle nie wygladalam. czego to moze byc wina? czy to wina fluidu?czy poprostu mnie samej?bo te ostatnie zdjecia byly wrecz tragiczne i teraz sie boje ze jak bede robic sobie jakiekoliek foto to beda one niewypalem. dzieki za odpowiedz chetne wyslucham waszych opinki. pozdrawiam.

Gość studentka26.
upupupuuppupupppupup

Gość upupupupupupuupupupupupup

Gość też studentka
To wina fluidu, też tak mam. Normalnie zawsze wyglądałam normalnie- w miarę naturalnie, wcale nie blado, a zdjęcia wychwycały zawsze usmarowane, dużo jaśniejsze policzki. Teraz używam ciemniejszego fluidu i jest ok. Pozdrawiam :) 🌻

Gość studentka26.
naprawde?ciemniejszy fluid to wyjscie z sytuacji? ktos jeszcze mi cos napisze. dziekuje ci -studentko pozdrawiam.

Gość no niestety
wyglada to bleleeeeeee zauwazylam, ze moje kolezanki smarujace sie fluidami wychodza na zdjeciach jakby mialy maski na twarzach, jest to tak nienaturalne, ze az obrzydliwe :-0 ja sie niesmaruje i nigdy niczym nie smarowalam i na zdjecia nie narzekam :)

Gość studentka26.
ja tez nie nazekalam na zdjecia jednak nie moja wina ze nie mam ladnej cery.. czyli jedyne wyjscie to ciemniejszy fluid? ktos jeszcze cos skrobnie?

Gość upupupupuppuupupuppuppu

A ja wychodzę na zdjęciach dobrze choziaż też używam fluidów. Wydaje misię, że masz po prostu za jasny podkład.

Gość julii
Moim zdaniem nie powinnas zmieniac fluidu na ciemniejszy,bo w rzeczywistosci "przyprawisz" sobie maske.musnij zas policzki rozem,lub pudrem brazujacym w kulkach... Rowniez mam jasna cere,w okresie zimowym dodawalam sobie "koloru" pudrem rozswietlajacym w kulkach z Avonu,efekt delikatnego rozu...polecam.

Gość studentka26.
julii dziekuje za opinie. wiesz uwazam ze na co dzien mam dobrze dodany fluid bo nie wygladam jakbym miala maske na buzi a zarazem wszystko jest pokryte. problem tylko w tym ze na zdjeciu wyszlam naprawde masakrycznie biala na twarzy..a ruzu tez lubie uzywac i ogolem na co dzien czuje sie ok.ale te zdjecia.......tragedia. i niewiem co zrobic. a martwi mnie to bo wiadomo na co dzien nie robi sie duzo fotek ale wyjezdzam na cale lato za granice i z pewnoscia bede robic duzo fotek.i dlatego tak o to pytam. pozdrowionka.

Gość julii
Hej Studentka26, jedyne co przyszlo mi jeszcze na mysl to ubior...zwroc uwage na to,co mialas ubrane na zdjeciach...moze to wlasnie zle dobrany kolor sweterka czy bluzki uwydatnil Twoja "bladosc"'? Co do wakacyjnych zdjec, to na razie sie nie martw...Odrobina letniej opalenizny napewno rozwiaze Twoj problem.

Gość studentka26.
juli dziekuje za wypowiedz.. naprawde trodno mi powiedziec w czym tkwi problem. moze jeszcze ktos ma jakis pomysl??

Gość hm tez chetnie sie dowiem