Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nju temat

Jakie obowiązki ma sekretarka ?

Polecane posty

Gość nju temat

Nie będę tłumaczyła do czego mi to potrzebne,poprostu...Muszę wiedzieć jakie obowiązki może mieć sekretarka,osoba pracująca w biurze,właściwie konkretnie kobitka pracująca w gabinecie med.jako sekretarka.

Pracodawca powie Ci co dokładnie należy do Twoich obowiązków. Każda sekretarka ma inne pole odpowiedzialności. Wszystko zależy od pracodawcy. Te podstawowe są jednak raczej takie same, ale to chyba jesteś na tyle inteligentna, że wiesz, także nie będę się rozpisywała. Nie będę się tłumaczyła dlaczego...

wejdź na moje gg, to Ci powiem, bo moze tego być dużo, nie wiem, co Cię konkretnie interesuje

Parzyć i przynosić kawę. Rozmawiać przez telefon. Ładnie wyglądać. Czasem obciągnąć szefowi. Moja ma właśnie takie obowiązki. Dostaje za to 3,500. To chyba nieźle, co? Chociaż hyba jej obetnę trochę wypłatę, bo ostatnio bez połyku robi.

Gość burak/durak... piękny rym
:O

ja właśnie zaczynam pracę jako sekretarka. Trochę się stresuje. Pomóżcie mi. Proszę o rady co robić aby być dobrą sekretarką. Buziaki.

Gość włascicielka kota
obciagac szefowi

Gość nju temat
no to dla mnie praca!!!! super obciagac lubie i na dodatek połykac ale chyba jakąś premie da mi co???/