Cameron22 0 Napisano Marzec 28, 2006 STRASZNIE BOLI MNIE GŁOWA - jestem pod koniec 2 listka Novynette ...a moze to skutek uboczny tabletek ...Czy jest to objaw = biore REGULARNIE JAK W ZEGARKU MAM TYLKO TEN 1 OBJAW Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słoneczna księżniczka 0 Napisano Marzec 28, 2006 Każdy reaguje inaczej na tabletki,byc może twój organizm włąsnie w ten sposób odpowiada na hormony które zazywasz.Nigdy nie słyszałam żeby ból głowy był objawem ciązy:p Więc myśle że weś ibuprom,połż się,piomasuj skronie paluszkami i minie:) a jesli nie to wybierz sie do lekarza:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ależ ból głowy jest Napisano Marzec 28, 2006 objawem ciąży a czasami zaczyna najpierw boleć lewe ucho! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Naughty Girl 0 Napisano Marzec 28, 2006 Cemeron 22 ---> ja tez kiedys mialam straszne bole glowy i to przez dlugi czas, mysle ze to byl skutek uboczny pigulek, mozesz to wyczytac tez w ulotce ze takie cos moze miec miejsce, jesli nie przejdzie to wybierz sie do lekarza, przepisze Ci jakies inne pigulki na ktore Twoj organizm tak nie bedzie reagowal... a moze to jest po prostu skutek przesilenia wiosennego ? :) pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach