Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nara

DLACZEGO KOBIETY NIE NAWIDZA LADNYCH KOBIET

Polecane posty

Gość nara

DLACZEGO JAK JA JUZ ZOBACZA TO ZLE MOWIA ,NP BRZYDKA, MA ZROBIONY NOS ,PIERSI

Gość irishRose
bo im zazdorszczą, ja tez zazdroszcze... ale wiem ze są kobiety, które mogą mi zazdrościć tego i owego :-) trzeba jeszcze wziąć pod uwagę fakt, że nie wszyscy jesteśmy piękni z "urodzenia", sporo babeczek musi sie "robić na kobietę" :-)

Gość bo.......
..... robia bledy ortograficzne oto dlaczego

Nie zgodzę sie, bo ludzie o wybijającej urodzie są bardziej lubiani niż przeciętniacy. Tak wynika z badań psychologów. Poza tym każdy ma inną definicje piękna.

Gość wer_
piękno to kwestia gustu, ja tez uważam ze piekno przyciąga...a krytykują ludzie o niskim poczuciu własnej wartości

Gość ajajaja
uroda nie tylko daje,ale tez zabiera...Zabiera mozliwosc obiektywnego patrzenia na taka osobe,sprawia,ze widzimy to,co jest miłe dla oka,nie zwazając na inne rzeczy,czesto zabiera szczescie dajac w zamian jego namistkę w postaci atrakcyjnosci,sprawia,ze mozna poczuc się nie tyle atrakcyjnie,co przedmiotowo,a wtedy nawet najsłodsze komplementy pod adresem urody maja gorzki smak.

Gość nawet ladna i bardzo zgrabna
nie zgadzam sie, ze kobiety ladniejsze sa szczesliwsze.wiec nie ma im czego zazdroscic. gdy bylam nastolatka myslalam, ze ladniejsi sa fajniejsi, madrzejsi a brzydcy mnie odpychali. ale potem zaczelam obserwowac swiat i ze zdziwieniem dostrzeglam, ze brzydale maja superfacetow, wiele przyjazni, sa towarzyskie i otwarte na ludzi. sa szczesliwe. naprawde uroda szczescia nie daje. jesli bedziemy koncentrowac sie na tym, co zewnetrzne, to dopiero bedziemy nieszczesliwi. wiec nie zazdroiszczmy pieknym

Gość ja nieeee
zazdroszcze, i moje kolezanki tez nie-kiedy widzimy naprawde piekna kobiete to po prostu stwierdzamy ten fakt. bylabym bardzo glupia gdybym o ladnej dziewczynie mowila ze jest brzydla!!Bo by bylo jasne ze jej zazdroszcze. Wiec nie wiem jakie ty masz znajome:) No chyba, ze dziewczyna faktycznie nie jest ladna to wtedy sie to mowi:)

Gość wer_
to czy ktoś jest szczesliwy i ma przyjaciół nie zalezy od tego czy jest ładny czy brzydki, tylko od człowieka!

Gość czasem nawidzą

Gość Gorgia25
JA wcale tak nie myśle, jak widze łądną naprawdę ąłdną kobiete to nawet do mojego męża mówię żeby ja zobaczył:) czasem tylko sie śmieję, że naprawde dziewczyna łądna, wrecz sliczna, a jeszcze się "upiększa" toną makijazu nie wiadomo po co, naprawde to jej urody nie dodaje

Oprócz kobiet cięzko zakompleksionych, które: \"nie lubię tej Kaśki bo ma ładne włosy, Ani bo ma ładniejsze nogi niż ja, a Gośki bo ma węższą talię\", kobiety nie lubią przede wszystkim tych kobiet, które obnoszą się ze swoją urodą w sposób demonstracyjny. Innymi słowy - wywyższają się nad mniej ładnymi kolezankami. Czy ktoś lubi zarozumialców i dlaczego nikt? ;) :D

Gość booo45
jestem zazdrosna cholernie,ze jest ladniejsza ode mnie i moze sie bardziej podobac mojemu facetowi, mimo,ze on szaleje za mna odp. jest jak widac krotka ,konkretna i w 100% podpisze sie pod nia kazda kobitka prawda?

Gość foxylady
Nie. Wystarczy znać swoją wartość. Zawsze są ładniejsze, młodsze, bardziej zdolne. I super !

a Ty biedny facecie chcąc być na czasie zmieniaj non stop dziewczyny, narażaj się na krzyki i wyrzuty eksów, które nie rozumieją racjonalnych argumentów, ze są już np. przestarzałe, czy że niestety zaniedbały się okrutnie...eh takie życie...stres i napięcie:(

no to ja jestem inna :) czego mam zazdrościć??? ładnego noska??? no bez przesady dziś on jest jutro trach poleciąła na ściane i już jego nie ma :P ja bym wolała już zazdrościć coś innego niż piękna

Gość dianemka
E, no ja raczej nabijam sie z kobiet które, MYŚLĄ ze są ladne a w rzeczywistosci są paszczurami, np baba z krzywymi nogami zakłada supermini....